Дали един мъж флиртува с нас, лесно можем да разгадаем според това каква зодия е той. Достатъчно е да се запознаем със специфичните и уникални тактики, които представителите на мъжкия пол използват в изкуството на флирта според зодията си.

Мъжът Овен е темепраментен, горещ и страстен флиртаджия. Когато харесва една жена, той смело впива поглед в нейните очи, без това да го притеснява. Обича да е в центъра на вниманието, а хвалбите по собствен интерес са любимото му оръжие в свалките, което пък може да му изиграе лоша шега. От друга страна обаче, великолепното му чувство за хумор е напълно достатъчно, за да плени с него сърцето на всяка жена.

Мъжът Телец е изпипан ухажор и истински романтик. Знае прекрасно как да ви впечатли само с една дума и жест всяка жена. Кавалер до мозъка на костите си, той винаги ще отстъпи мястото си или ще ви направи път, независимо дали е в дискотеката или в градския транспорт. Притежава уникалното умение да накара жената на сърцето си да се чувства специална. Сериозни партньори са и никак не им е до шегички що се касае до любовни взаимоотношения.

Мъжете Близнаци пък са най-големите флиртаджии от всички зодиакални знаци. Склонни са да флиртуват дори и на работното си място. Могат да накарат всяка една жена да се влюби в тях заради остроумието си, думите и поетичния си талант. Обичат страстно , но лесно могат да изгубят
интерес към половинката си, ако връзката стане рутинна и еднообразна.

Мъжете от зодия Рак са срамежливи момчета. Обожават да говорят много и точно по това ще ги познаете, че флиртуват с вас.  Деликатни и съобразителни партньори са. Винаги се интересуват от мнението на жената до себе си. Плахостта и липсата им на самоувереност, страхът, че могат да бъдат отхвърлени от жената, която харесват, често ги прави плахи и неуверени.

 

 

Мъжът Лъв се отличава с царственото си излъчване и чувството си за хумор. Достатъчен е само един негов поглед, и вие ще останете завинаги пленени от чара му. Ако сте обект на интереса на мъжа лъв, той ще ви затрупа с истории за личния си живот и интереси. Обичат да бъдт изслушвани, но са и добри слушатели. Всеотдаен и страстен партньор, той е готов на всичко за дамата на сърцето си.

Мъжът Дева е наблюдателен и често пъти критичен. Трудно се влюбва. На пръв поглед излъчва строгост, но дълбоко в себе си таи силна чувствителност и дори ранимост. Винаги казва това, което мисли. Ако е влюбен, той няма да крие чувствата си, а на момента ще ви го сподели в прав текст.

Мъжът Везни обича да демонстрира любовта си по всякакъв начин, било то с подаръци, думи, жестове и дори изненади. Има усет към красивото и стилното в живота. Обича да правr приятни изненади на половинката си. Ако сте станали обект на интерес от страна на мъж Везни, знайте, че той ще намери изключително красив и изтънчен начин да ви го каже.

Мъжът Скорпион е страстен и ревнив партньор. Лесно ще разберете, че е влюбен във вас, ако изпитва неприязън към други мъже от близкото ви обкръжение. Чувстват се добре, ако са уверени във вашата вярност. Обичат вниманието и комплиментите. 

 

 

Мъжът Стрелец е забавен и лудо влюбен партньор.  Ще иска да ви отведе навсякъде, където пожелаете. Ще ви затрупа с подаръци, само за да види изгрева на радостта в очите ви. Ще направи и невъзможното дори, за да угоди на жената до себе си. Един от малкото зодиакални знаци, които показват любовта си не само на думи, но и с действие.

Мъжът Козирог обича сигурността. Сантиментален и романтичен партньор. Винаги ще намери начин да ви покаже, че държи на вас. Обича да демонстрира материалното си състояние. Не си и помисляйте да вадите портмонето си, когато той ви е поканил на вечеря или на кино.

Мъжът Водолей трудно би разкрил чувствата си пред дамата на сърцето си. На самият него му е необходимо време, зада разбере, че е влюбен вав вас. Той е забавен и любящ партньор, но имайте едно на ум за него. Той е индивидуалист и трудно може да принадлежи на която и да е жена. Все пак, когато обича, обича с цялото си сърце и ще ви го доказва постоянно.

Мъжът Риби пък изразява любовта си чрез творчество. Всяко нещо, което прави, когато е влюбен, ще ви потопи в нежната и красива вселена на музиката и поезията.