1. Забрави всичките си предразсъдъци и срамове
Сексът не е срамно нещо. Сексът не е и изпит. Така че забрави мисълта "Той какво ще си помисли" завинаги. Ако това ще ти помогне да се чувстваш по-добре, изгаси лампата или му вържи очите със сатенена панделка. Много жени се притесняват да правят секс на светло, но изгасената лампа ги променя като вълшебна пръчица.

2. Следвай девиза на пионерите „Винаги готов!”
Спонтанно – много често така започва най-готиният секс. А когато е намесена спонтанност, няма да имаш време за 10 минутки в банята, в които да си избръснеш краката. Затова просто винаги бъди в добра форма. Така и самата ти ще се чувстваш по-сигурна в себе си. Няма да се притесняваш дали изглеждаш добре по бельо, дали той не те гледа критично, а ще се отдадеш единствено и само на тръпката.

3. Престани да си мислиш, че си дърво
Не се самоизтезавай с определения за себе си. Все пак, щом този мъж е с теб, значи има защо. Но ако постоянно си повтаряш, че не си добра в леглото, няма как това да не ти проличи. Мисли точно обратното - че си готина, страстна, че си истинска фурия в леглото. Позитивната мисъл е първата крачка към промяната в поведението.

4. Изпий чаша вино
Но не повече! Това е достатъчно количество, за да се отпуснеш и да се настроиш на секс вълна. Е, ако имаш нужда от повече от една чаша, сипвай. Само внимавай, защото алкохолът в по-големи количества вместо по-добра в леглото може да те направи по-заспала.

5. Не можеш просто да си лежиш
Напротив! Можеш да му правиш страхотна френска любов, да сменяш позите, докато го побъркаш от кеф, да го предизвикаш със секс маскировка или стиптийз, не забравяй и неговите горещи точки… Можеш да правиш и всичко друго, което ти хрумне, но не можеш просто да си лежиш и да чакаш той да свърши всичката работа.

6. Секс трикове за прилагане

Използвай мускулите на вагината си. Стисни пениса му точно както правиш, когато много ти се пишка, а някоя колежка е заела тоалетната от поне 5 минути. Именно такива контракции се появяват и когато изпитваш оргазъм. Бъди сигурна, че с подобен масаж ще го докараш до полуда.

Драскай го леко по гръбначния стълб. Когато той е отгоре, а твоите ръце са свободни, прокарай ги по дължината на гръбначния му стълб. Там има много нервни окончания, което го прави доста чувствително място. По извиването, което неизбежно ще последва, ще познаеш, че си му доставила удоволствие.

7. Нека ти каже в какво си била много добра
След шумен оргазъм, когато единственото, което тепърва се разгаря, е запалената цигара, докато си лежите, прегърнати, го помоли да ти каже какво от това, което си направила, му е харесало най-много. Така ще се убедиш, че наистина си добра и ще престанеш да се съмняваш. Друго си е да ти го каже мъжа в леглото ти.