.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как да съжителствате заедно

Анна Тодорова | преди 5 години
канадска
Как се живее с мъж под един покрив

Когато дойде "големият ден" и заживеете заедно определено връзката ви минава през нов по- сериозен етап. Вече делите един покрив, една спалня, една кухня. Нещата се променят. Дали живеете у тях, у вас или на кварита не е от голямо значение.

Ще ви дадем няколко съвета как да се справите с промяната без да се отразява за отношенията ви:

Направете дома уютен и чист

Разпределете нещата си заедно. Поддържайте апартамента винаги спретнат и чист, за да ви е уютно и двама ви. Но не прекалявайте с вашите идеи. Не ги натрапвайте. Питайте го за мнение къде да сложите картините и снимките, но без да го тормозите излишно. Нека се усеща взаимното желание за моделиране на апартамента.

Разпределяйте задълженията си

Много от проблемите, когато живеете заедно идват от това, че се карате за домакинската работа. Кой да готви, кой да чисти и пере. Когато имате и деца е още по- трудно. Но когато сте във фазата, когато тепърва започвате да съжителствате под един покрив, трябва да знаете: винаги се редувайте. Нека той да сготви ястието, което умее най добре. После му върнете жеста и пригответе любимото му предястие. Същото е и в останалата домакинска работа. Така ще избегнете разногласията по между си.

30 впечатляващи идеи за интериор на детската стаяВеликолепни кътчета, които ще пренесат мъника ви в света на мечтите и фантазията
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Къде ще ходите на море тази година?