Влюбена сте в него и искате целият свят да разбере това. Но... има един проблем. Той е толкова очарователен и секси, колкото и... срамежлив.
А така ви се иска да ви заговори. Да направи той първата крачка. Да изрече той първата дума. Да прошепне - „здравей”.

Е, има два начина да разберете дали ви харесва – първият, просто да оставите всичко в негови ръце, но рискувате между вас нищо да не се случи. Вторият е по-печелившият – да действате смело заговаряйки го.

Бъдете уверена
За да предразположите мъжа насреща си, се постарайте да бъдете колкото е възможно по-уверена и сигурна в себе си. Черпете от извора на вашето лично самочувствие, за да го предизвикате. По този начин ще разберете (по-бързо) дали и той има чувства към вас.
Езикът на тялото също трябва да е “открито”. В никакъв случай не кръстосвайте ръце или не обръщайте главата си встрани - така може да отблъснете и дори да притесните още повече мъжа до себе си. Подобно поведение значи, че се защитавате и не желаете да общувате.

Тоалетът не е без значение
Особено важен е изборът на облекло. Дрехата, с която сте облечена в никакъв случай не бива да скрива, а напротив – да подчертава красотата и женствеността, с която природата ви е дарила, без, разбира се, да прекалявате. Последното се отнася особено в случаи, когато контактувате с по-стеснителен мъж.

Намерете обща тема на разговор
Ако нямате предварителна информация, постарайте се да подразберете оттук – оттам, от приятели или колеги, от какво се вълнува обектът на вашите желания. Засягайки тема, която го вълнува ще успеете да го предразположите и той сам ще свали гарда.

Усещане за жена
Не е тайна, че ароматите още от древни времена въздействат върху мъжете. Дори най-срамежливият мъж не би могъл да устои на фин и въздействащ аромат на жасмин, роза или горски плодове.

Тайната е в усмивката
Тя действа като вълшебна пръчица. Неслучайно се говори за т.нар. „обезоръжаваща усмивка”. Не забравяйте, че според данни от проучвания и статистики, болшинството от мъжете харесват усмихнатите, ведри и лъчезарни жени.