.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как да разберем, че той ни лъже

LadyZone.bg | преди 3 години
2110891105.jpg
Снимка: Thinkstock
Не е нужно да сме детективи, за да доловим лъжата и манипулацията от страна на интимния партньор. Житейският опит ни помага да се справим в подобни ситуации

Никой не обича да го лъжат или да си играят с него. Най-болезнено е когато интимният ви партньор ви гледа в очите и се опитва да ви измами. С тази разлика, че ви е нужно да му ровите из чантата или се опитвате да получите достъп до неговите компютър или мобилен телефон. Трябва само да наблюдавате неговото поведени и ще знаете кога той злоупотребява с вашето доверие.

Той лъже когато:

#развива теории в отговор на елементарни въпроси, като например: “Какво те забави тази вечер?”

#сменя темата. Питате го коя е новата колега в неговия отдел, а той започва да говори за времето или колко много е изморен.

10-те най-нелепи мъжки оправдания, когато намериш снимка на чужда жена в телефона муЗа добро или за лошо репликите са от истински случаи

#интонацията на гласа му се променя. Започне ли да се напряга, може да бъдете сигурна, че крие нещо.

#прави се на разсеян и не отговаря на въпроса ви под претекст, че върши нещо друго.

10 причини мъжете да изневеряватДали наистина мъжете търсят повече разнообразие и приключения в интимния си живот, ръководейки се само и единствено от зова на природата си, или склонността към изневяра си има своите психологически причини и обяснения?

#му отнема време да отговори или категорично отказва да говори по дадена тема.

#езикът на тялото е в противоречие с думите.

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?