Добре поддържаната кожа може да ви даде бонус точки сред жените. За съжаление, не става само със сапун, така че може да пробвате лосион. Ако искате да минете стъпка напред в това, потърсете си овлажнител за кожа с протекция против слънцето, защото слънчевата светлина е хубава, но е основен фактор за остаряване на кожата.

Говори се, че мъжката пот била афродизиак, но по-добре не се доверявайте на това. Заложете на постоянни хигиенни навици, тип къпане в комбинация с онези неща - дезодоранти, парфюми и пр. Звучи елементарно, но няма да повярвате колко хора пропускат тези неща.

Не пестете средства за добрата подстрижка, защото прическата е част от визитката ви пред нежния пол. И със сигурност е по-добре прическата ви да е дело на някой, който добре разбира какво прави. Използвайте и подходящ шампоан, както и гелове, и овлажнители.

Балансираната диета съдържа свежи зеленчуци и плодове. Тя ви поддържа здрави и подобрява кожата, както и косата. Опитайте се да лимитирате посещенията в местата за бърза закуска. Диетичните добавки и витамини могат да помогнат, ако нормалната диета не е възможна.

Използвайте всяка възможност да избегнете уседналия живот и тренирайте редовно. Ходете по стълбите, вместо да ползвате асансьора и не се качвайте в колата, ако отивате някъде на близо.

Поддържайте дрехите си чисти, изгладени и модерни. Чорапите и бельото се сменят всеки ден. Жените не обичат раздърпани типове наоколо, освен,за да ги обсъждат колко са раздърпани.

Поддържайте зъбите чисти и ходете често на зъболекар. Поддържайте ноктите си в добро състояние и не ги гризете. Тези неща също са част от визитката ви.