.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как да направим готвенето с половинката по-забавно

LadyZone.bg | преди 3 години
Мъж ижена готвят
Вижте как да накарате мъжа до себе си да ви заобича още повече - докато ви помага в кухнята

Всички знаем за поговорката, която гласи "Любовта на мъжа минава през стомаха". Какво обаче ако ви е омръзнало от клишета и предпочитате да се позабавлявате с половинката си, вместо да му робувате в кухнята? Имаме няколко идеи, които да осъществите заедно.

Организирайте си състезание

двойка готви в кухнята
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Заложете на нещо просто, което не изисква особени усилия или време. Нагласете таймера на печката и... старт! Ще видите колко много ще се забавлявате веднъж щом и двамата предизвикате борбения си дух.

Пуснете си музика

Нищо не подобрява настроението така, както хубава песен, на която да се поразкършите. Гарантираме ви, че вечерята ще е готова преди да се усетите, а удоволствието, което ще изпитате, докато я приготвяте ще бъде несравнимо.

Бой с храна

Ако сте готови да понесете последствията, започнете един съвсем невинен бой с храна. Със сигурност ще се посмеете до насита, а и какво по-хубаво от това да изразходите малко енергия и то напълно здравословно.

Разпалете страстите

2110898956.jpg

По време на десерта можете да опитате да се храните един друг. Така ще си докажете, че понякога не храната, а начинът по който я поднасяте, може да подейства като афродизиак.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?