.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как да изразяваме любовта си без думи

LadyZone.bg | преди 3 години
любов
Всеки може да каже “Обичам те”, но колко са способни да го покажат? Любовта е в жестовете, думите ги украсяват

Когато обичаме истински едно от основните ни желания е партньорът ни да знае, че държим на него. Покажете чувствата си по неподправен начин. Следват няколко идеи, които биха ви вдъхновили.

#Със seflie – Да, дори в любовта е редно да бъдем в крак с модата. Когато сте заедно, не изпускайте възможността да уловите момента правейки си една красива снимка, която ще публикувате в своя профил, споделяйки с всички лични и общи приятели, вашите чувства.

#Със закуска в леглото. Изненадайте го сутрин рано с жест, който самият той няма да очаква.

2110877156.jpg

 

#С малки съобщения, разпръснати в дома или по конкретно там където той има порядък да ходи или стои. На нощното му шкафче, в гардероба, на огледалото в неговата баня, на екрана на лаптопа му и другаде.

2110877152.jpg

#С татуировка, в израз на чувствата, които изпитвате един към друг. Дали ще го направите заедно или вие ще сте тази, която ще го направи първа – няма значение. Ако се обичате, няма невъзможни неща.

2110871192.jpg
Снимка: Pinterest.com

#Ако все още живеете по отделно, размяната на ключове е също прекрасен знак на обич и доверие. Ако не сте готова да направите тази крачка, може да започнете с отделянето на място във вашия гардероб за неговите неща.

2110877147.jpg

  

 

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?