Тайната на добрия външен вид е в това да се чувстваме добре, да ни е меко, уютно на кожата и разбира се, да бъдем с любимия. Предлагаме още няколко съвета за дамите, на които им предстои да изкарат една гореща нощ (пожелаваме да са повече) с половинката си, и искат да изглеждат перфектно… голи.

Ексфолирайте, ексфолирайте, ексфолирайте!

Първото и най-важното нещо, което ще ви накара да се чувствате по-комфортно гола, е усещането за собствената ви мека и копринено гладка кожа. Ако ви е я усещате такава, то партньорът ви  ще полудее по нея. Затова екфсолирайте – дали с домашно забъркани маски или с козметика, купена от магазина, няма значение, важното е да се чувствате добре в своята кожа.

Сдобийте се с малко тен

Тенът заличава част от несъвършенствата по кожата – петна или следи от акне, или поне минимизира лошия ефект от тях. Освен това няколко посещения на солариума или басейна, ще ви гарантират по-гладка кожа. Всички знаем, че след море я чувстваме по-загладена и мека. Е, какво чакате?

Крем за тяло с отблясъци

Като допълнение към първите два съвета, е добре да използвате и крем или мляко за тяло, особено, ако кожата ви е суха и проявява склонност към напукване. Малко трикче, което можете да приложите, за да подсилите тена и блясъка й, е да използвате крем, който съдържа брокат – разбира се, без да прекалявате – частиците трябва да са малки и да създадат усещане за сияйна кожа, а не да останат по чаршафите след това.

Изберете чувствен аромат

Да останеш само по парфюм не е просто израз. Събличайки се пред любимия човек, ние не му показваме само тялото си, но и разголваме чувствата си. Сигурни сме, че те ще бъдат много по-добре дешифрирани от половинката ви, ако оставайки гола, той почувства нежното ухание на изящното ви тяло.

Маникюр и педикюр

След като ще бъдете гола, детайлите като гладка кожа и добре оформени нокти, ще се забелязват по-лесно. За прическата ще си говорим във втората част на материала, а колкото до ноктите – оформете ги добре или посетете вашия маникюрист. Изберете някой контрастен цвят (например червен), който ще привлича вниманието му не към голямото ви дупе, а към красивите ви нокти.

Следва продължение…