Освен ако не си Джоуи Трибиани, не те съветваме да разчиташ на очарователното "Как я караш?" за свалка по всяко време и на всяко място. Жените са невероятно различни една от друга и единствената възможна генерализация е именно "жените са невероятно различни една от друга".

Не можеш да очакваш, че ако даден подход при свалка действа на една, ще действа на всички. Като прибавим към всички тези неизвестни и променливата „обстановката”, нещата съвсем се усложняват. Има обаче начин да докараш нещата до адекватност, което, когато става въпрос за свалки и разговори с жени, е най-сигурната рецепта – просто да не бъдеш неадекватен! С това се почва.

Затова има подходящи теми и "първо изречение за добро впечатление" за различни места и ситуации, които биха били абсурдни за други. Например, едва ли ще жънеш телефонни номера, ако заговориш дамите с „Днес времето навън е страхотно, нали?”... в библиотека, при положение, че и двамата вече от 4 часа сте в библиотеката т.е. вътре т.е. не "навън".

Предлагаме ти няколко съвета за свалки, съборазени с различните места, на които можеш да срещнеш следващата си тръпка. Те няма да ти гарантират успех, но ще ти спестят присмех. И това е победа, братко.

На работното й място - Притеснително е да трябва да заговориш някоя мадама на работното й място. Има риск да я подразниш преди да си проговорил – все пак прекъсваш работния й процес и може да не й е до когото и да било в този момент. Ако обаче се замисляш за всичко, което може да се обърка, преди да заговориш някоя девойка, ще си умреш на дивана с пижама на петна от... ергенлък.

Давай смело! Направила ти е впечатление и трябва и ти да и се запечаташ в заетия ум, затова измисли нещо забавно и дори дръзко и стискай палци. Например: „Здрасти, забелязах, че може би би пила едно кафе с мен”. Ако ти откаже, защото има много работа, остави телефонния си номер и й кажи, че ако не звънне за обяд утре, ще знаеш, че предпочита вечеря вдругиден и ще минеш да я вземеш след работа. Как ще реагира тя? Ако пробваш, ще разбереш...

На улицата - Основно правило: не я атакувай в гръб! Не искаш да й изкараш акъла и да захапеш чантата й, вместо да я накараш да прехапе устни, поласкана от вниманието. Изравни се с нея, погледни я и изчакай и тя да те погледне преди да заговориш. Не се притеснявай да се направиш на шут. Изречение от рода на „Щях да се побъркам от любопитство, ако не те бях заговорил” е добър вариант. Да кажеш на някого, че той/тя ти е интересен е по-голям комплимент от този, че харесваш очите му/й.

Във фитнеса/на тренировка - Може и след тренировка тя да чувства дупето си по-стегнато и корема си по-плосък, но едва ли се чувства суперсекси в мокрите си одежди и с прилепнал по челото бретон. По-добре следващия път се представи преди да започне тренировката. Достатъчно е само да кажеш името си и да я попиташ откога тренира на даденото място. След това я остави на мира и след тренировката просто я разпитай дали е доволна, как се чувства и т.н. След един-два такива разговора ще усетиш дали и кога е добре да я почерпиш с фреш след тренировка или да й предложиш да я закараш до дома й...

В обществения транспорт - Трябва да действаш на мига! Виждаш я за първи път и може да я виждаш всеки ден след това, защото пътувате по едно и също време за работа, но може и да не я видиш никога повече. Рискува ли ти се?

Просто отиди при нея, представи се и й кажи, че си я видял и си пожелал да я заговориш. Просто „ей така”.

На концерт - Едно от най-неангажиращите места за свалка! И двамата сте на концерта, което означава, че вече имате една обща тема за разговор. Можеш да я попиташ дали знае кога точно ще засвири групата, може да споделиш парчето, което се надяваш да чуеш на живо, може да я разпиташ дали за първи път е на концерт на бандата/изпълнителя и т.н. Завърти разговора около общата ви страст и дебни момент да го обърнеш към нея.

В хранителен магазин - Ако количката й е пълна с дамски превръзки, тампони и шоколад, може би не е добра идея да я заговаряш. Не заради ПМС-а, който не е за пренебрегване, а защото може да я притесниш. Издебни я, докато избира продукт от някой щанд и се консултирай с нея, благодари й, представи се и я покани на кафе – "Аз съм Иван, между другото (усмивка) Бихте ли пили кафе с мен някой ден?"