Усещанетото, че може да контролира емоциите и тялото на мъжа само с езика и устните си е приятно предизвикателство за всяка жена. Няма универсални правила за това какво би накарало един мъж да подивее от удоволствие. Просто защото всички мъже са различни – с различна физика и чувственост. Един ще хареса бавно и сластно да смучеш пениса му, друг ще иска да вложиш повече страст и енергичност. Едно е сигурно – всички харесват френската любов и винаги е подходящо време за свирка!


Напиши името му с език върху пениса - буква по буква

Много хора сравняват свирката с близане на сладолед на клечка. Но това са отживелици. Побъркай го от кеф като изпишеш с език името му – буква по буква.

Телевизионна свирка
В ерата на дигиталните технологии достъпът до еротични и порно филми е много улеснен. Много мъже мечтаят жената да ги ближе и смуче, докато гледат секс клипчета на лаптопа или телефона си. Това го възбужда допълнително и би удвоило, дори утроило удоволствието му. И не, това не е пренебрежение към теб! Това е просто ритъмът на новите технологии.

На-на-на-на-на!
Обхвани топките му с уста и се опитай да си тананикаш. Едва ли ще може да го направиш за повече от секунда-две, но в това време се получават леки вибрации, от които той буквално ще полудее.

Кресчендо
Удоволствието и натискът трябва да се увеличават постепенно, също като в музиката. Започни нежно, довърши го – бързо. Някои мъже обичат обиколките с език около пениса им, други предпочитат да го усещат нагоре-надолу. Сами ще разберете какво харесва мъжът до вас по реакцията на това, което правите.

Гранде финале
Когато почувстваш, че му остава малко, за да свърши, продължавай да правиш точно това, което правиш в момента. Всяка промяна би бъгнала ситуацията. Прави го с чувство. Накарай го да повярва, че да си между краката му е най-желаното от теб място на целия свят. Поне в този момент! Голяма част от удоволствието на човека отсреща е в отношението.


А знаете ли, че:

Жените, които правят орална любов, стават по-умни
Американски изследователи твърдят, че оралната любов увеличава интелигентността на жените. Причината била, че те имат по-добра памет, по-концентрирани и по-спокойни са.

Няма нужда да му казваш „О, толкова е голям!” Той:
а) знае, че лъжеш
б) вече има самочувствие на мъж с голямо достойнство

Зъбите са опасни
Твоите устни и език имат ВИП покана да бъдат на това място, но нека зъбите си стоят там, където са си.