В тази връзка стигнахме до извода, че на една независима и съвременна жена й трябва мъж, който да:

#Й вдъхва доверие
Изхождайки от позицията: “Не прави на другите, това, което не искаш те да ти направят” - независимата и уверена жена има нужда от партньор, който да подхранва нейния дух, не да пилее енергията й с лъжи и други схеми.

...е #надежден
Много е важно да имате изглед към бъдещето с мъжа, с който излизате. Животът ви е научил да сте винаги една крачка напред. Затова ако не си се представяте с него в близките години, тогава той не е правилният.

#й дава свобода
Той самият е желателно да бъде достатъчно независим, за да не си пречат взаимно. За една независима жена е много важно мъжът до нея да разбира, че за нея свободата е ценност, която за нищо на света не иска да загуби.

...е #търпелив
Независимата жена е силна и води здравословно егоистичен начин на живот. Мъжът до нея е редно да й даде необходимото време, за да може тя да свикне с мисълта, че има човек в живота си.

Това не означава, че той трябва да страни от нея или да страни. Напротив, колкото по-#откровен е той за чувствата си към нея, толкова по-добре. Така той ще я предразположи да споделя и нейните към него.

...е #почтен
На жена като вас й трябва мъж, който да е честен при всички случаи! Вие не сте от тези, които губят времето си със съвременни Дон Жуани, които свалят звезди, разказват приказки и обещават света.