Изборите, които правим, издават много за характера ни и предопределят бъдещето ни.

Разгледайте внимателно колажа.
Изберете си един от предметите от него.
Прочетете каква е неговата символика.

Разберете какъв път трябва да извървите, за да стигнете до любовта.


1. Гълъб
Вие сте романтична натура, която обича да сънува и да мечтае. Обичате да четете и да гледате романтични филми и често си представяте как вие самата изживявате такава любов. За да я откриете, е добре да посещавате повече арт събития, където се събират хора с артистични души, на които е присъщо интензивно да мечтаят. За да пуснете любовта в живота си, трябва да се научите да правите компромиси. Животът не винаги е като на кино.

2. Ключ
Търсите сигурност във връзката си, защото сте преживели много разочарования. Може би трябва да си дадете повече време и да излекувате стари рани, преди да се впуснете в нова връзка. Не е изключено подходящият мъж да е съвсем близо до вас – колега или приятел. Помислете дали скоро някой симпатичен мъж не ви е успокоявал, когато сте била разстроена. Възможно е той отдавна да ви ухажва и в негово лице да откриете любовта, без изобщо да подозирате.

3. Роза
Вие сте привърженик на класическите принципи в любовта – мъжът винаги прави първата стъпка, на среща подарява роза и обикновено плаща сметката. Създали сте си зона на комфорт, в която се чувствате добре. За да откриете любимия мъж, може би трябва да сте по-активни в социалните мрежи. Мъжете, които държат на класическите ценности, обикновено не излизат по барове и дискотеки, но за сметка на това често комуникират в сайтове и форуми, където са по-смели, заради анонимността.

4. Вино
Вие сте страстна личност, за която сексът е особено важен в една връзка. Подходящи партньори, с които заедно да откриете любовта, са мъже, които умеят да се наслаждават на живота с всичките си сетива – музиканти, готвачи, дизайнери. Ако се запознаете с такъв мъж, ще успеете заедно да откривате все повече наслади в живота си.

5. Близалка
Обичате да флиртувате. Все още не търсите сериозна връзка, но определено държите да се забавлявате. За да намерите сродни души от срещуположния пол, търсете ги на места по интереси – бар, ресторант, флашмоб, спортни маратони. Уведомете партньора си още в началото, че нямате сериозни намерения, за да не остане разочарован накрая.

6. Пръстен
Вие сте семеен тип жена, за която този съюз е свещен. За да откриете любовта, трябва да търсите мъж, който гледа сериозно на живота, като вас. Преди да започнете връзка, дайте си време, за да опознаете човека до вас добре. Измислете си лични уловки, филтри, през които да минават мъжете, за да сте сигурни, че имат същите ценности като вас и крайната цел на връзката ви е една и съща.