.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Хората, които четат книги, са предпочитани любовници

Евгений Милов | преди 1 година
Лолита
Снимка: Лолита (1997)
Книжни червеи ли сте?

Влюбвали ли сте в някого само заради книгите, които обича да чете? Знайте, че не сте сами, тъй като резултатите от изследване на eHarmony сочат, че книгите на нощното шкафче могат да имат сериозно влияние върху интимния живот.

Проучването на сайта за запознанства посочва, че отбелязването на четене на книги сред хобитата в профила за запознанства прави хората по-привлекателни в очите на срещуположния пол.

Всъщност резултатите показват, че мъжете получават 19% повече съобщения, ако са отбелязали, че обичат да четат книги - докато при жените едва 3%. Има уловка, разбира се, и тя се отнася до подбора на любимите книги.

Мъжете, които отбелязват "Screw It, Let’s Do It" и "Like a Virgin" на Ричард Брансън получават цели 74% повече внимание от останалите. Следвани от "Момичето с драконовата татуировка" (36%), "1984" (21%) и "Шифърът на Леонардо" (5%).

За жените най-голям бонус носят заглавия като "Игрите на глада" (44%), "Момичето с драконовата татуировка" (31%) и "Игра на тронове" (30%).

Оказва се, че не всички книги дават тласък на любовния живот. Четенето на Библията се оказва страстоубийствено и за двата пола, докато "50 нюанса сиво" води до 16% по-малко съобщения при жените, а "Хари Потър" до спад от 55% при мъжете.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?