Японска компания има решение за проблема на дами, които искат да са изискани и елегантни във всеки един момент. Дори когато посещават тоалетната! Ако искате да сте истински принцеси на трона, макар тронът просто да е тоалетна чиния, не може след вас да остават кафяви следи, нали? 

Shang Tsung Цу Agritech,е компания за хранителни добавки и витамини. Новостта, която предлага, е хапче, което ще продаде колоритен отенък на това, което остава след вас в тоалетната чиния. След поглъщане на витамина, екскрементите могат да станат червени, жълти, синьо, неоново зелени, с блясък, или дори като дъга.

Веднага си задаваме въпроса за страничните ефекти и опасностите, които може да има това върху тялото. От компанията уверява клиентите си, че продуктът е напълно безопасен и използва патентовани и безвредни химикали, за да се получи крайният резултат.

Продуктът е достъпен в Япония от около 2 месеца. Заради успеха му в Страната на изгряващото слънце, от компанията планират да го предложат и в други страни, като започнат от САЩ.

"Този революционен продукт ще промени начина, по който всички ние ходим до тоалетната завинаги", казва Suyan Wong Lee, изпълнителен директор на компанията. Освен цвета, хранителната добавка добавя и прохлада и облекчение за хората, които страдат от запек. От компанията разработват и вариант със златен и диамантен блясък, от който екскрементите ще светят в тъмното.