Google очилата навлизат (буквално) в нови територии, а най-новите достижения на техниката определено ще намерят голям пазар.

През юни се говореше, че Google са забранили показването на сексуално съдържание чрез Google Glass. Още тогава не се знаеше дали тази забрана ще издържи много време, особено в предвид всеизвестния факт, че сексът продава. Огромните дигитални възможности на очилата, все пак са се оказали аргумент, защото от първия и най-голям магазин за приложения за възрастни Mikandi са разработили порно приложение за тях.

Чрез очилата можете да се почувствате като участник в порно филм, както и да заснемете собствен клип, който да споделите. Единственият проблем е, че Google Glass се нагряват, когато твърде дълго снимате видео, но това е разбираемо, предвид съдържанието му...

Рекламният клип на приложението е остроумна пародия на порно филм с участието на истинските актьори от жанра - Джеймс Дийн и Анди Сан Димас.В забавното видео двамата използват в полза на сюжета още футуристични възможности на очилата като x-ray зрение, подробно търсене в Google и лицево разпознаване.

Вижте го в Youtube и си дръжте ръцете на бюрото, ако сте в офиса.