.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Голямата женска тайна

| преди 8 години
Голямата женска тайна
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Крият я две малки копченца кукички
Това ще една много-много кратка статия, с голямо значение за силния пол.
Нали знаете колко много се мъчи той, докато ви сваля сутиена. Почти колкото, ако решава задача от висшата математика. Сигурно сте усещали потните му ръце и нарастващото напрежие - но не в панталоните, а вътрешно... докато, пуфтейки, се опитва да разкппаче сутиена ви. Покажете му тази статия.

кукички

Мили мъже, тайната е в ето тези две кукички копченца. Може да са отзад на сутиена или отпред, между двете гърди. Фини са, със завити краища.  А колкото са малки, толкова големи ядове ви създават, нали?

Техниката е - малко напред, а след това измъквате с повдигащо движение. Хайде, за да е по-лесно - представете си, че откачвате риба от въдицата си. И там има кукичка, нали? Няма нужда да дърпате и да късате. Със сигурност не си късате кордата при всяка уловена риба.

Е, това е! Голямата трудност - голямата тайна! Разкрита е.
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?