Кои са ерогенните му зони? Къде точно да го погалиш и как да го масажираш, за да не забрави никога тази нощ с теб? До голяма степен това зависи от зодиакалния знак. Няма как да впечатлиш мъж зодия Дева с масаж с етерични масла, защото този чистофайник не би се почувствал добре да е омазан целия. Разбулваме тайните.

Масаж с какаово масло за Овен
Ерогенните зони на Овена са гърбът и ушите. Той обожава леките гальовни движения по дължината на гърба си. Меката част на ушите му също е част от тялото, която реагира изключително при допир и целувки. Овенът обича екзотичните аромати, затова включете в масажа масла с аромат на какао или цветя.

Масаж с билкова метличка за Телец
Телецът си пада по хард изпълненията, затова масажът трябва да е с повече натиск и сила. Забравете за нежно галене и милувки. Най-много да заспи. Задължително използвайте някакви уреди, защото ръцете ви няма да бъдат достатъчни. Телците буквално ще подивеят, ако им направите масаж с метличка (използва се букет от различни билки, който се потапя в топла вода и с него се извършват енергични движения по цялото тяло), или масаж с пяна (за целта би било добре да разполагате с вана или джакузи).

Снимка: iStock



Тантра масаж за Близнаците
При тантра масажа се изследва цялото тяло. Той увеличава сексуалната енергия. Целта му е да прочисти пътищата на енергията на тялото и тя да потече леко и лесно по всички чакри. Добре е да се прави на гърдите, за да могат партньорите да се гледат в очите по време на масажа. Масажира се цялото тяло - крака, корема, бедрата, гърди, зърна, до пълно отпускане. След това с повече количество масажно олио се масажират тестисите, скротума областта над срамната кост, перинеума, областта между тестисите и ануса.

Масаж с език за опърничавите Раци
С мъжете Раци рискувате да ударите на камък с еротичния масаж. Опърничавата им природа ги кара да не харесват това, което имат, а да желаят точно обратното. Затова заложете на сигурното – масаж с език е нещо, което никой мъж не би отказал. Закачливо оближете зърната, засмучете мекото на ухото му, прокарайте език по корема му. Близане и леко захапване е нещо, което определено ще разпали страстта помежду ви. Използвайте устните, езика и зъбите, за да създадете много приятни усещания. Експериментирайте, докато намерите това, от което и двамата се чувствате добре. Ако кожата се зачерви някъде по пътя на езика ви, бързо я успокойте с еротични целувки.

Здравословен масаж за Лъва
Лъвовете не обичат да ги галите леко по гърба. Все пак това са Лъвове, не малки котенца! Истинският Лъв държи на здравето си, затова изберете масажно масло, което освен че ухае добре, действа в дълбочина на кожата или има друго оздравително действие – кокосово, здравец, шипка, авокадо.

Масаж с пера за Дева
Мъжът Дева обича нежните ласки. Класически масаж на гърба ще го предразположи за нежен, дълъг секс. Използвайте перце, цвете или тънък шал с ресни за повече чувственост, с които може да го галите по цялото тяло. Мъжът Дева не обича хаоса и мръсотията, защото масаж с някакви масла не е добър избор. Най-много да хукне към банята да се измие и с това да прекъсне подгряващата увертюра.

Масаж с прекъсване за Везни
Ще подлудите мъжа Везните, ако му направите масаж с прекъсване. Това е класически масаж на цялото тяло, но в моментите, е които усещате, че той истински се наслаждава на удоволствието, просто спрете. Отдалечете се и го оставете да си почине за малко. След това продължете. За някои това може да звучи като истинско мъчение, но всъщност тази техника само провокира страхотна кулминация.

G-точка или нищо за Скорпион
За да откриете мъжката G-точка, потърсете мускула, който е в основата на скротума, непосредствено до ануса. Натискането на тази вдлъбнатина индиректно стимулира простатната жлеза, както и вътрешната основа на самия пенис. Мъжете Скорпиони не си особено по прелюдията и предпочитат директните действия. Затова, ако правите еротичен масаж на мъж Скорпион, просто се концентрирайте директно върху мъжествеността му.

Масаж с крака за Стрелеца
Стрелецът обича изненадите, затова изненадайте го с… масаж с краката. Нека мъжът легне по корем, а вие се настанете удобно зад него. Сгънете краката в коленете и масажирайте гърба му с пръстите на краката си и с пети. Да усеща дупето ви върху тялото си е бонусът, който ще получи, преди да се изстреляте във висините заедно.

Свещи или лед за Козирога
Би трябвало да познавате сравнително добре партньора си, за да го изненадате с еротичен масаж. Това означава, че знаете дали предпочита студено или топло. Масаж с използването на горещ восък или кубче лед е една смела импровизация, която би се харесала на Козирога. Чувствеността се увеличава, ако преди да започнете, сложите лента на очите на мъжа, така че да изострите усещанията му.

Снимка: iStock

Големият жребий за Водолей
Тази техника за извършване на масаж е разработен в Body Electric School. Масажът започва много бавно и постепенно се увеличава интензитета и силата на натиск. Бройте заедно до седем бавно. Когато стигнете до 7, накарайте мъжа да задържи дъха си и да стегне всички мускули на тялото за около 10 секунди. След това трябва напълно да се отпусне и равномерното дишане да се възобнови. За максимален ефект изберете подходяща музика – индийски напеви, джаз, Питър Гейбриъл.

Воден масаж с пяна за Рибите
Рибите обожават водата. Затова използвайте момента, когато двамата сте под душа, обилно заляти с пяна, за да направите масаж на партньора си. Отделете специално внимание на раменете и на дупето.