Изпробвали сте всички места за секс, които ви е родила фантазията: басейни, джакузита, в асансцора, на кухненския плот, в банята… А сещали ли сте се, че изживяването може да се окаже наистина лудо и екстремно ако пробвате в асансьор с прозрачни стени? Такива и други  забавни идеи ще намерите точно в този материал.

Гаджето ви е поръчало да го вземете от фитнес салона след тренировка. Обещали сте си да посветите една незабравима вечер само на заниманията под чаршафите. Ние пък ще ви провокираме като предложим упражненията да започнат още във фитнеса. Причакайте го след тренировка и го хванете по бели гащи. Притиснете го под душа или на скамейката, където се преоблича. Сигурни сме, че няма начин да ви откаже.

Още едно предложение, което ще повдигне адреналина и на двама ви. По време на заплануваната лятна почивка пробвайте да изнесете креватната гимнастика на балкона на хотела. Там обикновено има столчета за сядане, а и да няма все ще се оправите. Ако няма столчета, то със сигурност ще има хора, които в повечето случаи ще се почувстват неудобно от гледката, но това е вашият момент, пък и кой ви познава?

Возили ли сте се в асансьор с прозрачни стени? Е, ако е така, то със сигурност не сте правили секс там. Никога не е късно да провокирате околните, а и да разнообразите сексуалния си живот. Ако сте от срамежливите имайте предвид, че в него опасността да ви видят е най-голяма.

Ходили ли сте до Белоградчишките скали или Перперикон? Не? Ами, време е и не само защото са част от нашето културно и историческо наследство, а защото там можете да се насладите един на друг сред природата. Опасността някой турист да ви види допълнително ще подхрани страстите помежду ви.

 

Ако предната идея не ви се е понравила особено, то следващата може и да ви хареса. Използвайте някоя екскурзия, за да намерите изоставена крайпътна военна вишка. Можете предварително да си вземете някое одеало, което използвате за пикник.

То  четенето се оказа лесната работа. Сега да ви видим какво си избрахте и къде ще го практикувате?