.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Едно от последните неща, които очаквах, бе да получа за празника на влюбените ...

| преди 2 години
Писмо
Още една гореща история, участваща в играта с награди на LadyZone през февруари

През месец февруари ви каним да се включите в новата ни игра с награди - "Горещи приключения. Споделете вашето и ще спечелите страхотен тефтер или термочаша. 

Когато отворих очи, пред мен имаше малка кутийка под формата на сърцеСподели и ти своята история в играта ни "Горещи приключения"

Пощата ни вече се пълни с вашите истории. Споделяме поредната.

"Моята гореща история е свързана с празника Свети Валентин и невероятната изненада, която получих- любовно писмо. Получих истинско любовно писмо, написано на хартия собственоръчно от любимия ми. Не повярвах на очите си!

2110995797.jpg
Снимка: Thinkstock

В днешно време хората си общуват електронно или по телефона, а ако пишат нещо, то е на компютър и след това го разпечатват. Едно от последните неща, които очаквах, бе да получа за празника на влюбените любовно писмо, написано в средновековен стил и изпълнено с емоция, едно писмо, носещо в себе си душа!"

Писмо

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?