В ежедневието общуваме с много хора. Често, в края на деня, се прибираме у дома, твърде изморени, за да води каквито и да било разговори. С тази разлика, че вкъщи сме в компанията на любимия човек, който за сметка на другите не получава това, което заслужава - внимнание. 

Припомняме си онези думи, които по-често да казваме на този, когото обичаме. 

#Как мина денят ти?

"Никога няма да забравя как, още в началото на връзката ни, той се учуди след като му зададох този въпрос", споделя наша читателка, която предпочете да запази анонимност. Тези нейни думи ни навяха на мисълта, че хората (мъже и жени) са отвикнали да се интересуват от онези, на пръв поглед, малки неща от живота. 

#Какво желаеш?

Във връзка със заинтересоваността ни към състоянието на партньора ни, държим да отбележим, че също толкова важно е да знаем какви са неговите съкровени желания. Те могат да са малки и лесно осъществими, но друго е да знаем за тях. Същевременно с това, този вид общуване допринася за сближаването на двамата влюбени. 

#Нарани чувствата ми! 

Редно е да споделяме когато другият ни е наранил. Да, трудно е да покажем своята уязвимост, но това ни прави по-силни, както в живота, така и в интимните отношения.  

#Извинявай

Казваме го на другите, но рядко смеем да изречем тази думи на най-близкия ни човек. Защо? Заради егото ли! То ни пречи повече отколкото си мислим. Партньорът ще ни уважава и обича много повече ако му покажем, че и ние правим грешки - плюс това, смеем да го признаем. 

#Помниш ли когато...

Припомняйки си стари спомени поддържате пламака на любовта по естествен начин. А и не струва нищо. 

И не на последно място #Обичам те