Искате да го подлудите? Ето кой е най-въздействащият афродизиак за всяка зодия:

Какво възбужда Овните
Овните обичат да са в центъра на вниманието, а червеният цвят като отличаващ ги от другите, им харесва и ги възбужда. Атлетичните представители на зодията обичат да гледат кожа. Ако се срещате с Овен, който е спортна натура, не се колебайте да си вземете душ с него след фитнеса – мирисът на пот също ще ги възбуди до краен предел. Ако искате да направите нещо по-изтънчено и простичко, но същевременно и нещо, което да ги подлуди – прокарайте пръсти през косата им.

Какво възбужда Телците
Телците харесват мириса на кожа във всичките й форми, а също и вида й – кожен панталон, яке или аксесоар ще ги влуди. Освен това имат изключително добре развит слух и са сензитивни към музиката – затова бъдете винаги подготвени с добър музикален фон.

Какво възбужда Близнаците
Близнаците изглеждат сложни личности, но когато стане дума за афродизиаци, при тях важи правилото – колкото по-просто, толкова по-добре. Миризмата на ванилия ги подлудява, както и всяка изчистена миризма. Също обичат едновременното стимулиране на тялото и ума, като например да им галят коленете, докато гледате филм, масаж на ръката, докато се разхождате или говорите, или погалване с крак под масата по време на вечеря.

Какво възбужда Раците
Любимият сезон на Рака е лятото, ето защо те харесват всичко, което им ухае на лято, като цветя, пъпеш, краставица, диня... Също се впечатляват от простите и изчистени неща, които се постигат с малко усилия – като например мократа ви, солена и полепнала с пясък коса на плажа, оформена на кок или сресана небрежно. Техният цвят е лилав, така че може да им спретнете ревю по бельо в този цвят.  Леко галене по деколтето ще ги възбуди до краен предел.

Какво възбужда Лъвовете
Лъвовете обичат лукса – шампанско, коприна, бижута. Когато става дума за възбуда и афродизиаци, те са изцяло старомодни – обичат партньорът им да се бори със зъби и нокти за тяхното удоволствие. Много хора ги смятат за егоистична зодия, но щом става дума за секс, те обичат да се чувствате добре – бавно ще свалят дреха по дреха от вас, ще целуват и докосват нежно, дарявайки ви с дълга и чувствена нощ. Можете да ги възбудите с масаж на гърба или с парфюм с дървесни нотки.

Какво възбужда Девите
Девата обожава любовната игра преди любовната игра – похотливи есемеси и пламенни погледи. Харесва изчистените ухания и шампанското. Чувстват се в свои води, когато осветлението е приглушено и предпочитат уютна вечер у дома с вас, отколкото дива вечер в нощен клуб. Не забравяйте да ги поглезите с любимото им сладко – най-добре, ако е под формата на шоколад.

Какво възбужда Везните
Комплименти и романтика, извадена от учебника – класическите подходи при тях действат успешно. Ще ги впечатлите и подготвите за страстна вечер, ако ги изведете на ресторант и се облечете специално за тях. Стигнете ли у дома след вечеря, може да подходите по-диво и да ги пошляпнете по дупете – нещо, което ще ги възбуд още повече.

Какво възбужда Скорпионите
Скорпионите са страстни и никога нищо не им е достатъчно що се отнася до секса. С тях ще трябва да се постараете повече. Червеното е техният цвят затова обожават да виждат партньора си облечен в него. Съблазнете го с мръснишко съобщение и/или секси бельо – нещо, на което няма да може да устои.

Какво възбужда Стрелците
Авантюристичните Стрелци харесват усещането вятърът да гали кожата им или дъждът да ги вали. Ако вечеряте навън, задължително направете разходка на открито след това. А когато се приберете – затоплете се двамата под душа. Смехът или романтична комедия на дивана ще ги настрои за дълга вечер под завивките.

Какво възбужда Козирозите
Козирогът обича неизвестното. Затова ако искате да го възбудите, не му пишете или звънете често, оставече го в очакване. Съобщение от сорта на какво ще се случи довечера под чаршафите ще го възбуди много. Убедете се, че чаршафите ще бъдат сини – любимият цвят на зодията. И облечете нещо кожено...

Снимка: iStock

Какво възбужда Водолеите
Водолеите обичат изненадите и неочакваните неща – всичко, което не е клише, ще ги накара да полудеят. За да задържите вниманието им, бъдете креативни – не им разказвайте на първата среща къде сте израснали и какви сте искали да станете като малки. За по-напредалите във връзката – пробвайте да играете на истина или действие.

Какво възбужда Рибите
Започнете съблазняването на Рибите, като облечете нещо в тъмносиньо, а парфюмът трябва да има плодови нотки – най-добре екзотични. Добрият педикюр и обувки на висок ток ще побъркат представителите на този зодиакален знак.

Източник: horoscope.com