.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Десет повода да кажете „Горчиво!“ в седмицата на сватбените филми

LadyZone.bg | преди 39 седмици
филми

Платформата за онлайн видео съдържание на bTV Media Group дава поне десет повода за „Горчиво!“ Причината – седмица на сватбените филми на Voyo.bg

Кино афишът предлага заглавия, снимани през последните няколко години, а тематиката, освен около „най-важния ден в годината“, се върти и около много други теми – престъпление и наказание, неподходящи кандидати, лоши майки, провалени планове и, разбира се, разводите.

Филмите 

Сватбена мистерия“ (Wedding planner mystery, 2014) е за премеждията на сприхава, но мила сватбена агентка, покрай която дори престъпленията са забавни. 

Робърт Де Ниро и Даян Кийтън са двамата родители в „Тежка сватба“ (The big wedding, 2013), които бързо разбират, че да изиграеш миналото не е никак лесно.

В „Последният момински запой“ (Bachelorette, 2012) Реган (Кирстен Дънст) и най-добрите й приятелки Кейти и Джина изпадат в недоумение, когато някогашната им съученичка Беки – пълничко момиче, на което често са се подигравали – се сгодява за мъж, по който всички те са въздишали.

Една майка се появява изненадващо в Италия, за да опази дъщеря си от най-различни злини и неприятности, като например италианските мъже.  Историята – в „Невъзможен брак“ (Why marry, be happy, 2014).

В „Любов, сватба, пълен брак“ (Love, wedding, marriage, 2011) възгледите за перфектния брак на красива младоженка отиват по дяволите, когато разбира, че след дългогодишна връзка родителите й са решили да се разведат. 

В „Булката дубльор“ (Decoy bride, 2011) холивудска актриса успява да се омъжи необезпокояване от папараци, благодарение на хитър план… 

В „Моята голяма балканска сватба“ (My big fat balkan wedding, 2014) една майка ще направи и невъзможното, за да предотврати предстоящото вричане във вечна любов на дъщеря си. 

Една внезапна оферта за работа измества сватбения ден от юни през януари в „Сватба през януари“ (June in january, 2014).

Сватба в провинцията“ (Sealed with a kiss, 2015) е за колебанията на  известен кънтри певец да се ожени за бляскава холувудска актриса в малко градче, където са корените му. 

Сватбата на добрата вещица“ (Good witch's wedding, 2010) е за сватбената еуфория на Каси, която съгражданите й приемат за специална и почти магическа личност.

Ключови думи:@
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?