.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Десет глупави случки със зарязване

btv.bg | преди 6 години
couple
снимка:commons.wikimedia.org
Ако си мислите, че са ви правили на глупак, помислете пак

В сайта www.buzzfeed.com излезе класация на хора, които са били скъсани от гаджетата си по брутален начин. Представяме ви най-фрапиращите обяснения, разказани в туитове от потърпевшите. След този материал ще разберете, че нещата винаги могат да са по-зле.


Той ме игнорираше три седмици, преди един негов приятел да ми го каже. Изпрати ми го в текст на суахили и трябваше да си го преведа

Menbox коментар: Очевидно дори след три седмици пичът не е успял да събере кураж да скъса с гаджето си. Някои хора не успяват и за 30 години. Проблемът е, че пичът, който е упълномощил да свърши това вместо него, е психопат с фетиш към Google Translatе.

“Събудих се с махмурлук и открих, че тя е отпрашила за Сингапур. Аз живея в Дейвън (САЩ).”

Menbox коментар: Очевидно напиването преди махмурлука е било толкова тежко, че не е искала дори да остане в Щатите. Ако тя се напие толкова лошо е доста вероятно да се събуди обратно при него на другата сутрин.

“Остави ме в леглото, за да се върне при бившата си. В къщата на майка си.”

Menbox коментар: …...

“Върнах се от женски уикенд със сестра ми и братовчедка ми и открих апартамента ни напълно празен, част от нещата ми също ги нямаше. Не беше оставил бележка, нито се обади, нито нищо. Това беше след 8 месеца брак, оказа се, че просто е искал развод.”

Menbox коментар: Оказва се,че е по-трудно да кажеш:”Искам развод”, отколкото “Обичам те”. Във втория случай няма и какво толкова да отмъкнеш със себе си.

“Приятелката ми скъса с мен по Facebook и ми каза, че съм виновен за това, че ми е изневерила, докато ме нямаше една седмица.”

Menbox коментар: Все едно не е ясно, че всички мъже са свине. Разбира се, пичът, с когото е изневерила пък е виновен, че тя е била толкова време с пича, на когото е изневерила.

“Свирихме на новогодишно парти в Ню Йорк през 1989г. Всичките ми песни бяха за нея Тя ме скъса час преди да започна да свиря.”

Menbox коментар: Кой каза, че музикантите са неустоими? Човекът трябваше да се възползва от ситуацията и да каже на първото хубаво момиче в публиката, че песните са за нея. На Нова година всеки би повярвал на всичко.

“Обичаш ли ме?

“Да”

“Не съм сигурен, че аз знам какво е любовта. Можеш ли да се изнесеш?”

Menbox коментар: Със сигурност мъжът в този разговор се е чудил как да си зададе въпроса, може би дори не искал да я нарани. Проблемът е, че нейният въпрос го е хванал неподготвен. Накрая обаче и двамата получават отговор.

“Той ми каза, че съм стълб от негативност в неговия фар от светлина”

Menbox коментар: Можеше да го каже и доста по-грубо, но хипарско-философското съждение е най-доброто късче от романтиката, което един мъж може да завещае на една жена, когато се разделят.

“Заряза ме на рождения ми ден ..и после ми написа:”мамка му..честит рожден ден”

Menbox коментар: Е, поне не е таяла лоши чувства. Може би е искала да си останат приятели.

Не си виновна ти. От времето е”

Menbox коментар: ..каза синоптикът.

 

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?