Еротичните сънища са това, което продължава обичайната дневна линия на мисълта на мъжа. Невероятно е, че те заемат едва 8% от цялото време, в което сънуваме, но това е факт. Благодарение на учените от университета в Монреал, вече можем да добием представа и какво означават еротичните сънища. Ето накратко:

1. Според експертите на канадския университет, сексът с непозната може да означава, че в реалния живот трябва да бъдете по-настоятелни и да изразявате собственото си мнение. Въпреки че, ако по принцип сте достатъчно настоятелни, едва ли ще имате време и нужда от еротични сънища.

2. Изневярата във вашия еротичен сън е знак, че жената до вас има нужда от повече внимание. А може и да е знак, че имате нужда от друга жена.

3. Ако имате кошмар, че правите секс с представител на вашия пол, това показва липса на любов и доверие. А може би е знак, че трябва да започнете поп-фолк кариера.

4. Ако сънувате секс с бившата, значи ви е прекалено скучно с настоящата. Което може би значи, че настоящата скоро ще стане бивша.

Ще имате възможност да се сещате за тези неща, защото статистиката показва, че 93% от мъжете имат еротични сънища, които се появяват средно по 15 пъти в месеца. Въпреки това, не им отдавайте чак такова значение, защото дешифровките на сънища по-горе звучат толкова общо, че можеха да са направени и от Свищовския университет