.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Държеше кутия в ръце, а в нея - невероятен син сапфир, обкован с бяло злато

| преди 2 години
Пръстен

Публикуваме поредната история, изпратена в играта ни "Горещи приключения". Ако искате и вие да получите страхотни награди - побързайте! Краят на играта е 20.02.

 

Лично аз обичам да празнуваме Трифон Зарезан, защото тача една прекрасна българска традиция. Имам прекрасни приятели, с които споделям тази традиция няколко години наред. Този февруари с компанията се събрахме в любимата ни кръчма на нашата маса. Пихме, смяхме се до болка и след няколко часа веселба се появиха тримата келнери, част от екипа на заведението.

Единият - с огромен букет червени рози, другият - с торта под формата на сърце и запалена горяща свещ /от онези, които горят продължително/, а третият - с прекрасна малка виолетова кутия в ръце. В нея - невероятен син сапфир, обкован с бяло злато. Това беше годежният пръстен, който един от приятелите ни подари на своята дългогодишна приятелка!

Какъв жест ! Пред всички близки дългогодишни приятели. И познайте - след плащането на огромната сметка ни очаква прекрасна сватба.

Чудесно е да уважим и двата празника едновременно! 

игра

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?