.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Дамите, които носят този размер чашка на сутиена, са най-щастливи

LadyZone.bg | преди 38 седмици
сутиен
Снимка: istockphoto.com

Всички дами знаят, че дори и да носят един и същ размер чашка на сутиена, гърдите им изглеждат напълно различно. И все пак вече е доказано кои са най-щастливите жени – тези, които носят чашка на сутиена размер С. 

Национално проучване, направено от Cosmetic Surgery Solicitors, и проведено сред 871 жени във Великобритания, показва, че дамите, които се чувстват най-удовлетворени от размера на гърдите си, са именно тези, които носят чашка С – цели 39% от тях са посочили, че са влюбени или харесват гърдите си.

Следващият „най-щастлив“ размер е D и DD, като 37% от жените, които са с този размер на чашката, са казали, че се харесват. Интересна подробност е, че третият размер чашка на сутиена, с който притежателките са най-щастливи, е най-малкият – А и АА с 34 на сто.

сутиен
Снимка: istockphoto.comНай-разпространеният В размер остава на 5 позиция с едва 27% от дамите, които са посочили, че са щастливи с размера на гърдите си.

Въпреки множеството разностранните отговори, които са дали дамите, цели 38% от участвалите в изследването, са посочили, че „нямат нищо против“ своите гърди. Едва 18% от всички са казали, че биха се замислили за операция за коригирането на бюста си.

Един от важните изводи от проучването е, че жените с най-големи и най-малки размери на бюста са казали, че гърдите играят голяма роля в техния живот.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
За или против секс на първа среща?