Подгответе се за секса на съзнателно ниво. Дори и ако вечеряте някъде с приятели, когато ТОЙ разказва нещо с много страст и емоция в думите си, вие си мислете как по-късно ще отнесете тази страст в спалнята.

Мислете за ръката, която държи бирата не за такава, а за ръка, която по-късно тази вечер ще ви гали и докосва. Визуализирайте тази картина и я запомнете добре.

Когато стигнете до леглото трябва да прецените колко точно сте възбудена. Ако сте много разгорещена, значи направо минавате към съществената част, но ако положението е умерено, значи си дайте време за малко… любовна игра.

Ако трябва да говорим сериозно, чисто биологично, има прекалено много фактори, които влияят върху това какъв тип оргазъм ще изпита една жена – вагинален или клиторален, който е по-срещаният вид.

В зависимост от позата се определя и честотата и вида на оргазма. За достигане до клиторален оргазъм не е толкова важна позата, колкото стимулацията. За вагинален оргазъм е доста трудно да се каже едно нещо.

Всяка жена харесва различни неща и знае какво най-би я възбудило и докарало до край. Вагиналният оргазъм се определя от прословутата G-точка, която всички мислим, че знаем къде е, въпроса е колко от нас наистина знаят и по-важното, знаят как да помогнат на мъжа да достигне до нея и да изпитат истински оргазъм.

Доказано най-подходящата поза за евентуално достигане на вагинален оргазъм е мисионерската, като може да сложите една възглавница под таза си и по-този начин да направите G-точката си по-достъпна.

Важно е да знаете, че вие не можете да контролирате кога ще получите оргазъм, защото не винаги зависи от вас. Все пак, ако откриете поза, в която се чувствате много добре и достигате до желаното усещане, то нищо не пречите да я практикувате пак и пак и пак.

Освен това ако задържите дъха си, ще направите оргазма по-силен, или поне така смятат някои експерти.