Да останеш само по парфюм не е просто лаф, който чуваш често или четеш из разни претендиращи за оригиналност и проява нa възвишено-неразбираем-от-всички вкус статии в интернет. Да останеш само по парфюм си е почти екзистенциално състояние, в което си позволяват да "изпаднат" не много жени. Защо не много ли? Защото има едно основно нещо, което им пречи.

Нещото се нарича комплекс. Комплекс, че коремът ми не е плосък, че гърдите ми не са достатъчно големи, че дупето ми виси, че имам целулит по бедрата и още и още медицински и не само термини, които се раждат в главата ни, виждаме в огледалото и карат ъгълчетата на устните ни да увисват надолу. 

Всеизвестните ангели на Victoria's Secret нямат този проблем, заради което ти се иска да им извиеш тънките вратленца (малко по-дебели от тънката им талия). Показват гърди, дупета и пъчат самочувствие, което при жените с комплекси липсва. 

Наричат я Мръсницата ангел

Докато още кърми, на модно шоу на марката, Миранда Кер носи сутиен за 2,5 млн. долара. И изглежда перфектно в него. Няма и следа от увиснали цици, стрии и отпуснато тяло. Дяволска работа! Носи сутиена с усмивка и със самочувствието на жена, която знае, че изглежда перфектно. Така носи и сутиените на марката от новата, 2013 година.



Иначе признава, че обича да прави секс със съпруга си Oорландо Блум. Възбужда се от копринено бельо. Но не нейното, а неговото. Затова непрестанно му купува копринени боксерки. В розово и лилаво. Малко гейско? Ами, мръснишка му работа!

Докато интервюират на живо банкер, който говори за лихви и проценти, на заден план се вижда как негов колега разглежда на компютъра си голи снимки на Миранда Кер. Каква полза, че Кер се извинява на "горкия банкер" за това, че е толкова секси. Грях ли е?

Освен да бъде невероятно секси и без да иска да става причина за уволнението на банкери, Миранда може и друго.

Мести лоста ръчно

Да, да - Миранда счита, че колите с автоматични скорости са за мързеливи хора. Още от малка можела да кара старата кола (Valiant) на баба си (която й дава съвети как да бъде секси), която е с ръчни скорости. 



На Миранда изобщо не й пука за комплексите. Тя сигурно изобщо няма тази дума в речника си. Но липсата на комплекси и способността да останеш само по парфюм не се случва само защото Бог ти е дал перфектно тяло. Защото работата не в млечните полукълба, нито в дългите бедрени кости. Всичко е в съзнанието, в мозъчните неврони, заради които можеш да се чувстваш като Миранда Кер от Австралия, макар и да изглеждаш като Мара Кирова от село Абланица.