.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Да чукаш и да правиш любов – каква е разликата според мъжете

LadyZone.bg | преди 6 години
интимно
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Тийновете се чукат; възрастните правят любов

Шери Роусън - авторка в сайта goodmenproject.com, е любопитна (като всяка жена) да научи дали мъжете знаят разликата между чукане и правене на любов. Според Уикипедия чукането е акт на полово сношение, а правенето на любов – акт на свързване и засилване на взаимоотношения между партньорите. Каква е обаче разликата според мъжете?


Лорънс, 65 г.

Имам дълъг и здрав брак. Когато правим любов, между нас има много интимност. Любовната ни игра е дълга, смеем се, понякога сме агресивни, боричкаме се.
Друг път просто се чукаме. Казваме си „Хайде да го направим!". Харесва ми, че можем да сме толкова директни един към друг. Разликата между двете неща всъщност прави една връзка по-богата.

С възрастта отношенията се променят. Като млад бях много луд, но и жена ми е спала с много луди мъже. И двамата сме имали случки да сме много пияни и да правим секс. Сега по-скоро ни се иска да се насладим на едно качествено кадифено вино, а не да прекаляваме с количеството. 

Майк, 38 г.

Не съм много сигурен, че знам разликата. Първият път, когато се сблъсках с този проблем, бях на 13 г. Гледах филм с Еди Мърфи, в който приятелката му го хвана да й изневерява. Той се оправдаваше така „Да, чуках я, но с теб правех любов!” 

Правенето на любов е малко по-бавно, романтично и емоционално. Чукането е просто бърз и агресивен секс,  като да изгубиш контрол. За здравата сексуална връзка са нужни и двете. 

Джей., 35 г.

Според някои чукането и правенето на любов е едно и също. Аз мисля, че чукането е само физически акт. Правенето на любов надхвърля обикновения полов акт, включва и емоционален момент. 

Никога не съм спал с жена си, докато бяхме женени. Хареса ми това, че отношенията ни се базират не на физиката, а на психиката. Телата ни са смъртни, разграждат се, но връзката, която имаме, е специална. 

Джон, 43 г.

За мен сексът винаги е бил повече емоционален опит. Нямам опит в секса без връзка. Имам някои сексуални фантазии как това ми се случва, но всъщност не искам да го правя наистина. Според мен не е толкова важно за една двойка дали се чукат, или правят любов. Важното е да се срещат по средата, когато имат нужди или някакви различия. 

Обичам да правя секс колкото се може по-често. Понякога просто се целуваме дълго с жена ми, без да правим нищо. Друг път се чукаме, за да задоволим нуждите си. Обичаме разнообразието. 

Карлос, 55 г.

Чукането е егоистично. При правенето на любов доставяш удоволствие на другия, пренебрегвайки себе си. Тийновете се чукат. Възрастните правят любов. 
 

Ключови думи:Любов, Секс, Интимно
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?