Тя е опасна жена!

Тя е опасно неустоима по начин, по който малко жени могат да бъдат. Дрънкулките и превземките не са в неин стил. Естественият и чар и дяволитото пламъче в очите и оставят претенциозните и конкурентки в нейната дълбока сянка. Дали е лошо момиче? Съвсем не. Но тя знае, че мъжете ще започнат да си падат по нея веднага щом покаже своята опасна страна.

Тя е общителна, спонтанна, обича танците, партитата и флирта. Винаги е в крак с модата, стилните облекла и вълнуващите нощи в парти клубовете. Тя знае как да направи една нощ страхотна – такава, че с удоволствие да си спомня за нея на следващия ден.

А сега тази жена може да стане дори още по-опасна! Благодарение на аромата Dangerous Woman на Bruno Banani, тя е още по-уверена и в най-добрата си форма. Дори нещо повече - тя показва своята секси, провокативна страна, за да е още по-неустоима за мъжете.

Ароматът

"Dangerous Woman" е вълнуващ, цветно-ориенталски аромат – съблазнителен, женствен, изпълнен с живот. Внимавайте - особено опасен и неустоим e през нощта! Той носи на жените увереността от която имат нужда, за да съблазняват в типичен Бруно Банани стил и да имат мъжа, когото желаят. Пристрастяващо чувствен, този уникален аромат е перфектния финален щрих за една фантастична нощ.

Първото впечатление не се нуждае от втори шанс:
Сочната жизненост на чувствения касис във връхните нотки позволява на опасната жена да не остане незабелязана. Тя гарантирано събира погледите върху себе си.

Сърце, на което е трудно да се устои!

Женствената сърдечна нотка е игра на екзотичния привкус на чувствено кокосово мляко и нежни цветя.


Съблазнителната женственост се носи из атмосферата, изпълвайки въздуха с трептяща чувственост. Опасната и секси страна на аромата постоянно е на преден план.

Последен шанс, момчета!

Базовите нотки са топли и секси - прелъстяващия хелиотроп се разтапя в апетитните, сметанови гурме нотки. Абсолют от ванилия - една от най-чувствените парфюмни съставки, подпалва въздуха.

Като потвърждение на слогана "Не е за всеки"(Not for everybody), този аромат е запазен само за онези жени, които искат да бъдат опасно неустоими.

Осмелявате ли се?