1. Няколко упражнения

Преди любовната игра, направете серия от физически упражнения. Упражненията ще стимулират притока на кръв, ще повишат либидото и ще възбудят още повече сексуалния ви апетит. 

2. Загрейте тялото си

Преди секс вземете гореща вана или, ако нямате много време, поставете топла кърпа върху вагината си за няколко минути. Това действие ще увеличи притока на кръв към вагината, което ще доведе до изгарящ оргазъм.

3. Напишете еротична история

Напишете еротична история, отговаряща на вашите най-мръснишки фантазии – такава, каквато вие самите бихте искали да преживеете. Прочетете я на глас пред партньора си с нежен и плътен секси тембър. Добър вариант е да го помолите той да го направи вместо вас. Такава литературна увертюра ще придаде арт чар на последвалата любовна игра, че току-виж сте прописали еротични романи.

4. Направете си домашен секс тоник

Предлагаме ви една древна рецепта за стимулиране на либидото. Затоплете малко прясно мляко, добавете щипка шафран и го изпийте на екс. Шафранът, който освобождава интензивен аромат при нагряване, е смятан за афродизиак в продължение на хиляди години.

5. Атакувайте в точния момент

През първите два дни от цикъла, нивата на тестостерон скачат, либидото се повишава, а гърдите и клиторът стават ултра чувствителни, напомнят сексолозите. Именно това е моментът, в който трябва да се приближите предизвикателно към партньора си и да пуснете целия си сексапил на свобода. Това е моментът, който обещава лесен, интензивен и мощен оргазъм. Не го изпускайте.

6. Презаредете батериите

Жените, които използват вибратори, казват, че те им помагали да достигнат до вежделения оргазъм значително по-лесно. Така че, мили дами, не го крийте повече в гардероба си, докато правите секс с партньора си. Пък и той едва ли ще има нещо против от компетентната намеса на малката палава машинка.

7. Направете го на стълбите

Застанете на безлюдно стълбище с едно стъпало по-нагоре от партньора си, обърната с гръб към него. Нека той да обхване кръста ви с две ръце и да проникне във вас. Подпрете се на парапета, който все пак е добре да бъде достатъчно висок и безопасен. Този секс ще ви остави без дъх и гарантира, че ще ви доведе до неописуем оргазъм.

8. Намерете своя ритъм

За целта партньорът ви трябва да застане над вас, така че тазът му да е директно над вашия. Увийте краката си около бедрата му и започнете да правите секс с нежни тласъци. Притиснете се към партньора си нагоре и напред, така че клиторът ви да е в контакт с основата на пениса му. Тази позиция повишава шансовете за мощен оргазъм с 23 до 77 %. Намерете своя ритъм и се придържайте към него, докато не избухнете в изпепеляващ оргазъм.