.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

8 места за почивка, ако си търсиш гадже

Росица Николова | преди 1 година
двойка на море

Море, лято, слънце, най-стегнатото тяло за годината... Няма как в това уравнение да пропуснем флирта или може би зараждането на една голяма любов. 

Градина - ако търсиш забавен, музикален и освободен от задръжки мъж
Къмпинг "Градина" и това лято ще гъмжи от голи тела и хора, които са отишли, за да поемат задължителната си глътка лятна свобода. Там през целия сезон ще се събират и ще купонясват сърфисти, музиканти, любители на екстремностите, хипита, IT-та с желание да разпуснат, и най-обикновени... пияници. Ако искате лятна почивка с много музика, танци, ром, палатки и каравани, секс в тоалетните, спане на плажа и всичко това гарнирано с голи, мъжки тела, тръгвайте на път.
Бъдете подготвени - за голяма конкуренция - от сервитьорката на Кайт бара до колежката, която чете същата тази статия.

мъж
Най-новият вид къмпингуване - глемпинг. Къде?Глемпинг е най-новият начин да си изкарате лятото чудно

Арапя - ако търсиш мъж на място с приключенски дух
По пясъчния сърп на Арапя още от ранна пролет започват да кацат каравани и кемпери. От години тук се позиционират едни и същи хора, които вече са и добри приятели. Не е трудно да влезеш във веселата им компания, стига да те надушат, че си от тяхната порода - миришеш леко на мастика и обичаш изгревите. 
Бъдете подготвени - някои от тези мъже да са семейни.

Созопол -  ако търсиш бохем
Тесните улички, артистичните пленери, топлите нощи, бутиковите хотели, рушащите се къщи, рибата и едрите звезди - това е атмосфера, на чийто фон може лесно да се разгърне страст, която ще се помни цял живот. Когато всичко това е подплатено с финансови възможности и въображение, Созопол се оказва прекрасно място за любов.

мореБъдете подготвени -
всичко да приключи за един сезон.

Слънчев бряг - ако искаш да се счупиш от секс/танци/не търсиш сериозна връзка

Ако искаш да си починеш, да спиш много, да лежиш на плажа, да придремваш в следобедната тишина - Слънчев бряг не е твоето място! Но ако искаш да се събуждат с текила в кафето, да си покажеш най-прилепналата рокля, покрила най-стегнатия корем - стягай багажа. На Слънчев бряг падат всички задръжки. След полунощ много хора пък падат под масата. Тук е лесно да си намериш мъж за секс за една нощ. 
Бъдете подготвени -
с презервативи.

Шабла и Крапец - ако търсиш мъж със сгъваема масичка и много бира в багажника
На тези плажове няма много заведение и капанчета, затова пребиваващите обикновено пълнят багажника с бири, сгъваеми масички и столчета, шишчета за скарата, червени домати от близките градини и разчитат на тези продукти за дневното си изхранване. Ако искате да прекарате лятната си отпуска неглиже и разчитате на естествената си красота, може би вашият мъж е тук.
Бъдете подготвени -  за дълги дни, които се сливат с нощите - от посрещането на изгрева до изпращането на залеза. 

10 крафт бири, които задължително да опитате това лятоПрепоръчани от професионалистите в бранша за ледена свежест в горещините

Синеморец - ако търсиш артист/номад/самотник

В малкото селце в най-южната част на България от ранна пролет до късна есен се събират хора, които умеят да ценят розовото на синеморския изгрев, красотата в ширналото се поле и намират за очарователна лятната скука. Дзен мъже с широки панталони, мустаци, сърф тела, художници, много фотографи, любители на боса нова и коктейли на баровете... - такива са мъжете тук. 
Бъдете подготвени -
този особено чаровен и симпатичен мъж може да те използва само за да има къде да спи, защото е дошъл без резервация, без палатка и без пари.

море
Снимка: iStock

Арменитис, Гърция - ако търсиш връзка със семеен мъж

Винаги си чувствала, че мислиш и разсъждаваш по-трезво от връстниците си. Поради тази причина ти се иска връзка с мъж, който е по-напред от теб. Къмпингите на Гърция са все по-предпочитани от семействата с деца, защото предлагат спокойствие и плитки, чисти води, които са предпочитани от майките и децата. През това време някои татковци може и да се поогледат за нещо по-апетитно на плажа от гръцка мусака. 
Бъдете подготвени -
за разправия по женски, ако съпругата му разбере. 

9 снимки от гръцката вила ИпсилонНевероятни гледки към безширните морски пейзажи

Варна/Каварна (извън сезона) - ако търсиш романтичен и страстен мъж с нестандартно мислене 
Големите градове по Черноморието предлагат своето очарователно разнообразие, дори в лошото време. Когато лятото е свършило и вече не става за плаж, може просто да се разхождате из старата част на Варна, да разглеждате красивите архитектурни паметници от едно време, да храните лебедите, или да се наслаждавате на безкрайната гледка от някой арт коплекс в Каварна... Представете си, че го правите с мъж до себе си - също така влюбен в различното, бягащ от масовото, търсещ особеното. 

Бъдете подготвени - сърцето ви да бъде разбито!

Статии за четене или видео за гледане?