Понякога, в отговор на нашето добро отношение, ние, жените не получаваме същото от мъжа до нас. Ако в даден момент установите, че сте попаднали на човек, който не ви цени достатъчно, опитайте се да държите очите си отворени и да бъдете внимателни във връзката си. 

Лошият опит ни учи какво наистина заслужаваме и какво трябва да изискваме от човека до нас. Има 67 типа мъже, от които наистина трябва да стоите настрана. Ако откривате у партньора си някои от тези черти, помислете за връзката си. 

1) Не/Променящият се

Човекът има потенциал. Можете да го видите с просто око. И просто знаете, че всичко, от което се нуждае, е малко любов, за да го реализира на максимум. Може би той не успява да се задържи на работа, пуши или пие твърде много... Може би не е амбициозен, не може да разбере какво иска да прави с живота си, или може би просто е мързелив. Без значение каква е причината, вие сте напълно готови да останете до него, да "инвестирате" в него и да го превърне в това, което искате да бъде.
Лошата новина е, че това никога няма да проработи. Защото хората са такива, каквито са и остават със своята същност. Те не се променят, докато не са готови за това. И ако изобщо някога станат готови. Ако той не е това, което искате още в началото, не залагайте много на това, че ще се промени във времето. 

2) Мълчаливецът

Този човек не може да комуникира, няма да сподели емоциите си дори животът му да зависи от това. Той закъснява и дори не се сеща да ти се обади и да те предупреди. Може да минат дни, без да имате новини от него, защото той няма представа, че се притеснявате и че е редно да се обади и да каже поне, че е добре. 

Най-разочароващо нещо за този тип човек е, че той не смята, че комуникацията е нещо важно. Ако сте от тези жени, които обичат да знаят кои къде е и как се чувства, никога няма да свикнете с неговото мълчание..

3) Играчът

Определението играч казва всичко. Той те обича, но обича и много други жени в същото време. Сексът с него е невероятен, но той прави същия секс и с други жени. Той никога няма да е само с теб. Просто не е способен. Разнообразието е подправката на живота му. 

Лошата новина е, че ако търсите сериозен партньор и искате моногамна връзка, трябва да опитате с някой друг. 

4) Егоистът

Много е лесно да попаднете за такъв човек. Той ще ви съблазни със своята мрачна история, в стил "Аз съм толкова объркан..." Неговата загадъчност ще ви омагьоса. Той подхранва егото си с вашата загриженост. Обикновено казва, че иска едно, но действията му казват нещо съвсем различно.  
Лошата новина е, че тъй като самият той не знае какво иска, няма как и вие да разберете. Никой и нищо не го прави щастлив. 

5) Ухажорът 

Този човек обича началото на връзките, когато има много ухажване. Той обича да флиртува, да ви изпраща предразполагащи текстови съобщения и имейли, еротични снимки и т.н. След като завладее вниманието ви, ще ви примами в леглото си, а след това ще промени поведението си на 180 градуса. След това спира да отговаря на вашите обаждания и става неоткриваем. 

Лошата новина е, че когато преследването приключи, приключва и връзката. 

6) Нараненият

Той е бил наранен от друга жена, претърпял е травма в детството си или нещо друго тежко в живота.  Той е жертва на миналото и вашите симпатии са лекарството, което ще му помогне да ги преодолее.

Много е лесно да съжалявам този тип човек. Той изглежда толкова объркан и безпомощен. И същевременно съблазнителен в своята слабост. Трябва да внимавате с такъв тип мъже, защото грижите по него могат да източат енергията ви. Понякога е по-добре да останете просто приятели и да му позволите да се лекува сам.

7) Манипулаторът

Това е най-опасният от всички. Такива мъже имат силни харизма и чар. Те знаят как да съблазнят една жена. Ще ви кажат всичко, което искате да чуете. 

бягайте от тези типове мъже, каквото и да ви струва това.