Какво е чувството да си на върха на сексуалното удоволствие – 7 анонимни жени споделят за върховата точка и какво точно изпитват, когато достигат до оргазъм.

Като невероятен прилив на енергия е
"Усещам го като невероятен прилив на енергия, който стои в тялото ми и не може да излезе. Друга аналогия, която правя и е свързана повече с емоционалното ми състояние – чувствам дълбока връзка с партньора ми, все едно нещо ни свързва много силно точно в този момент. И в края на оргазма сме едно цяло, красиво е."

Между краката ми всичко пулсира
"Стимулацията на клитора е единственият начин да достигна до оргазъм. Изпитвам прилив на адреналин, който се движи към главата ми, между краката ми всичко пулсира, разпространявайки се из цялото тяло и завършва като някакво облекчение за цялото тяло – все едно да изкрещий с пълно гърло. Колкото по-слно крещиш, толкова по-добре. След това всичко, което искам да направя, е да се сгуша на кравай."

Чувствам се като на най-високата точка на влакче на ужасите
"Бих го описала като гъделичкаща, топла вълна, започваща от центъра на вагината ми и движеща се към пръстите на краката и ръцете. В същото време, ако клиторът ми бъде стимулиран по правилния начин, чувствителността там води до чувство все едно съм на най-високата точка на влакче на ужасите."


Не може да се сравни с нищо друго – най-доброто чувство на света
"Не може да се сравни с нищо друго – най-доброто чувство на света. Моят оргазъм продължава само няколко секунди и е трудно да достигна до още един след първия, но когато усетя вагината си да пулсира по този начин – удоволствието е толкова силно."


Като поразителна топлина е
"За мен оргазмът е като поразителна топлина в началото. След това мога да усетя всяко нервно окончание по тялото си. Когато най-накрая изпитам оргазъм, вълни на удоволствие преминават през цялото ми тяло и мнакрая идва физическото облекчение."

Чувствам се изцяло изцедена
"Сексуалната енергия навлиза в тялото ми бавно, докато не превземе всеки енергиен център в него. Всичко започва с усещане все едно ти пускат лек ток, но се превръща в неконтролируема стихия, която ме кара да се чувствам изцедена напълно."

Снимка: istockphoto.com



Усещам електричество по цялото си тяло
"Това фантастично усещане е все едно протича електричество по цялото ми тяло. Знам точно кога половинката ми достига до моята G-точка. В този момент се притискам в него и ми е нужна само перфектната целувка или докосване и всичко прелива във фантастичен момент, в който губя контрол над усещанията си."