Той е привлекателен и секси, и изглежда точно като принца от мечтите ти. Не само че ти си хлътнала по него, но и той. Нещата изглеждат толкова добре, че направо не ти се вярва, че е истина. Хм, недей да се радваш преди да провериш дали той е толкова близък с майка си, че не може да прави секс с теб, без да е поискал разрешение от нея. Ето ги и най-честите знаци, за които да се оглеждаш:

1.    Трудно взема решения сам
Съвсем не е нормално мъж на 20 години и нагоре да не може да вземе решение, без да се допита до някого. Хм, имаме предвид не теб, а неговата майка. Само си представи как той й звъни, за да я попита къде да те изведе или как да те впечатли. Да не говорим за по-големи житейски дилеми... Ако по някаква причина забележиш, че той се доверява прекалено много на мнението на майка си и дори пренебрегва твоето, то има голяма вероятно да си попаднала на мамино синче.

 


2.    Майка му се отнася с него като към малко дете
Майка му реже ли му пържолата преди ядене? Само дето не я дъвче вместо него. В това няма нищо лошо, защото знаем, че родителите не спират да бъдат такива, дори и когато навършим пълнолетие. Истинки си загазила, ако той ме само, че не порицава подобно нейно поведение, но и искрено се радва, че има кой да се грижи за него.



3.    Ти трябва да бъдеш одобрена не само от него, но и от майка му
Факт е, че за маминото синче никоя жена не е достойна, защото мама е вложила толкова много усилия в отглеждането му, че той й се вижда безценен. По-важното обаче е как той те възприема и разрешава ли родителското тяло да се намесва толкова надълбоко в живота му. Започне ли той да намеква, че „мама” не харесва прическата ти или новата ти рокля, значи нещата не вървят на добре.


4.    Той все още живее в дома на родителите си
Той е възрастен и взема доста добра заплата, че да може да си позволи прилично жилище над средната класа. Да, обаче той си живурка в дома на родителите и това не му прави ни най-малко впечатление. Да не говорим, че мама му пере дрехите, подрежда стаята и приготвя обяда...


5.    Търси мама винаги, когато има проблем
Когато загази, вместо да поеме нещата в свои ръце, маминото синче търси родителско рамо, за да реши проблема. А майка му естествено се появява на минутата, за да разбере кой се осмелява да закача синчето й. Само че той е голям мъж и сме сигурни, че подобни хленчовци не са ви нужни. Ако забележите подобно поведение, бягайте надалече.


6.    Ти и майка му имате много общи черти
Мъжете често търсят да намерят качествата, който притежават техните майки, и в жената, с която излизат и искат да направят семейство. Това се отнася не само за физическите характеристики, но и за вътрешните. В случай, че не се фрапираш от приликата ти с майка му, това е нормално, но откриеш ли, че ти си нещо като  нейна по-млада версия, то със сигурност си имаш работа с мамин син.