.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

6 типа мъже според начина, по който обичат

LadyZone.bg | преди 3 години
Мъж и жена
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Как обичат мъжете според древните гърци - актуално е и днес!

Истината е, че и мъжете се влюбват. Как го правят обаче, как обичат и колко обичат... е, това, ние, жените, само можем да гадаем. Със сигурност обаче нотговор а тези въпроси са търсели от най-стари времена. Така че, ако искате да вникнете по-добре в емоционалния свят на мъжа до себе си и да придобиете по-ясна представа относно бъдещето връзката ви, би било удачно да се допитате до добрия стар мъдрец от Древна Гърция Аристотел. Според древногръцкия философ мъжете се делят на шест типа според начина, по който се влюбват и обичат.

Агапе - жертвената любов

При нея мъжът се отдава напълно и прави всичко, така че любимата му се чувства добре. Ухажва дълго, преди да се обясни в любов. Голямото внимание може да омръзне на жената, докато мъжът все повече се привързва към нея.

Лудус - любовната-игра

Основата на подобен тип връзка е сексуалната игра. Този тип мъже не ухажват. За тях сексът е всичко. Ако жената е дистанцирана и не се отдад напълно още първата нощ - той я оставя. Този тип мъже обикновено имат няколко връзки едновременно. Жената, която изисква само секс, ще бъде приятно изнендана от него.

Ерос - чувствената любов

Базира се на преданост и след това на физическо влечение. Този тип мъже се интересуват от живота и проблемите на партньорката. Те обичат да си говорят, в това число за общите чувства и емоции. Това е идеалния партньор.

Ключови думи:Любов, Мъже, Аристотел
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?