Срещате по-възрастен мъж и сте очарована от неговия ум, обаятелност и успех в живота. Кой може да ви упрекне за това? Иска ви се да бъдете с него, но се притеснявате от разликата в годините. Да, с него няма да имате толкова много допирни точки в социален и попкултурен план, както с вашите връстници, но какво пък. По-добре е да опитате, отколкото да се терзаете.

1. Той е уверен в себе си
По-възрастният мъж се чувства комфортно в собствената си кожа. Изживял е фазите на неувереност и несигурност, адаптирал се е към тялото и личността си. Няма да се опитва да ви впечатли по глупав начин или да се опитва да се представи за някой друг. Той знае какво може да предложи и няма да тръгне да се моли отчаяно на някого. Липсата на претенции и пълното приемане на себе си го правят приятна компания.

2. Вие самата се чувствате комфортно с него
Той излъчва сигурност и това ви влияе добре. Чувствате се спокойна, а това е важно условие за добър секс. Не се притеснявате, че ще ви анализира и критикува за недостатъците, защото сте дяволски сигурна, че той боготвори всеки сантиметър от младото ви и свежо тяло.

3. Опитът има значение
Младият мъж има енергията и нетърпението да опита всичко в леглото, но пък по-възрастният вече знае кое работи и кое е само за порнофилмите. Улегналият мъж няма да може да го направи три пъти за една нощ, но ще го направи добре. През годините той е разбрал кое ще ви накара да свиете пръстите на краката.

4. Той е романтичен
Възрастният мъж умее да общува. Той знае колко важно е да се разговаря лице в лице, а не чрез социалните мрежи. В зависимост от възрастта му той може дори да няма профил във Facebook. В началото това ще ви се стори странно, но след това ще го възприемете като предимство, а не като недостатък.

5. Той не играе игрички
Съвсем малка е вероятността да попаднете на възрастен мъж, който да ви разиграва и лъже. Той не колекционира „лайкове” в мрежи за запознанства. Ако случайно има профил в такъв сайт, знае какво иска и какво не. Ако е ерген, който не иска обвързване, ще ви го каже в очите. Ако иска по-сериозна връзка, също ще сложи картите на масата. Това ви дава сигурност и спокойствие.

6. Ще оцени вашата искреност
Младият мъж може да се засегне, ако му подскажете какво да прави и какво не в леглото. Той възприема вибратора ви като враг и конкурент. Не и улегналият мъж. Той с удоволствие ще чуе какво искате. Просто му го прошепнете в ухото.

С две думи – позволете на възрастния мъж да опита. Среща, вечеря, секс. Той ще ви се разкрие и няма да играе игрички. Той е истински и неподправен, а това не се среща често.