.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

5 златни правила за преодоляване на раздялата

Антония Михайлова | преди 4 години
Раздяла
Снимка: Thinkstock/ Guliver Photos
Как да превъзмогнем по-леко и бързо болката, след като се окажем разлюбени

Най-неочаквано половинката ти поднася решението си да се разделите. След многобройните и безценни мигове на откровение един към друг, след всичко, което сте преживели заедно, след  бленуваните заедно мечти и планове за общо бъдеще, това ти идва в повече – да си го кажем направо – като изневиделица забит в душата ти плесник! Най-важното е в такъв момент да запазиш самообладание, да поемеш дълбоко въздух и… в края на краищата – да си дадеш време, за да преосмислиш връзката си и, най-вече, собствените си чувства. А междувременно можеш да надникнеш и в златните правила, които биха ти помогнали да превъзмогнеш болката от раздялата по-леко и бързо:

1. Ако ти иде да извикаш с пълно гърло, направи го!

Ако щеш, дори и залата за бокс те очаква с отворени обятия – просто излей негативните си емоции директно върху боксовата круша.

5 фатални грешки, водещи до раздяла >>

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?