Много жени биха искали да имат стегнат и по-голям бюст. С един подходящ сутиен може да се подобри както женствеността, така и самочувствието. Може би сте чували как се шегуват дами, които спазват диета: "Бих искала да съм по-тежка, но само в гърдите". Понякога правилният избор на сутиен може да направи гръдите да изглежда предостатъчни. Много господа и дами предпочитат вирнатите гърди, но това може да ви направи да изглеждате по-закръглени.

Достатъчно голям ли е?

Много сутиени с подплънки, фабричен релеф, вградени вложки ще допринесат за вашето подчертано женско присъствие и красиво оформено деколте. Посегнете към обемистите модели, ако имате желание да увеличите визуално бюста си.

Дали не подчертава тлъстинките на гърба?

Той, сутиенът може да ви направи да изглеждате направо от Victoria's Secret, гледани отпред, но не трябва да се образуват грозни издатини на гърба. Затова при пробата огледайте не се ли врязва в тялото ви и как стои тънка блузка върху него.

Трябва ли да се съчетава с бикините?

Комплектите фино бельо са доста скъпи. Струва си да прахосате пари, ако сте планирали романтична вечер с партньора си и искате да е както трябва, а не розов сутиен с червени памучни бикини. Може разбира се, да съчетаете нов луксозен сутиен с цветовата гама на хубавите бинини, които имате.

Защо не е удобен, въпреки че е същия размер?

Когато се придържате към определена марка за бельо, може да ви дойде като шок, че редовният ви размер не съвпада с този от друга марка. Най-добре е да се консултирате с в магазина със специалиста, ако има такъв, или просто да пробвате с един или два размера нагоре или надолу.

Твърде скъп е!

В някои сутиени има твърде много екстри. Произведени от еко материи, перманентна форма на чашката, специални повдигащи вложки, сменяеми презрамки, банели, най-различни форми и места за закопчаване. Колкото и да ви се иска да спестите пари, не се изкушавайте за по-евтин, защото сутиенът е много важен за оформянето на красив женски силует.