Кои са нещата, които може да правите заедно с вашите половинки. Няма значение дали е петък вечер или през седмицата, следващите предложения ще ви дадат идеи как да разнообразите вашето влюбено ежедневие.

Започваме с класическата вечеря, последвана с кино прожекция. Може и да ви се струва предизвикателна, защото трудно се намира филм или ресторант, който да се харесва на всеки един от вас, но хей – удоволствието от споделената вечер е безценно.

Боулинг вечер. Кога за последно сте правили страйк? Ако не може да се сетите, това означава, че е дошло времето да обуете своите derbby обувки и да заблестите в игралната зала.

Игра на карти. Белот или каквато игра искате. Може да играете по двойки или да се разделите на жени vs. Мъже.

Наближава есента и вечерите постепенно захладняват, но това не означава, че не може да отидете сред природата и да си запалите огън. Ако някой от вас свири на китара би могъл да изпълни няколко акорда, които със сигурност ще създадат приятна атмосфера.

Организирайте си околосветско пътешествие в града. Може да започнете вечерта на приятна външна тераса на френско бистро с чаша розе в ръка, след това да опитате изключителната италианска кухня в приятен средиземноморен ресторант, след това да изпитате блажено удоволствие опитвайки вкусните шоколодаови изкушения във виенска сладкарница, а за финал да изжживеете една незабравима нощ танцувайки в латино клуб.