Където и да идете, щастието може да ви навести. Но вероятността да го срещнете е по-голяма, ако не спирате да го търсите. Ето някои от най-често спохожданите от него места:

Спортната зала

Ако още не сте го направили, започнете да спортувате. Запишете се на плуване, фитнес, тенис на корт или в клуба по спининг. При всички случаи погледът ви ще бъде привлечен от някой симпатичен представител на мъжкия пол, с когото ще имате възможност да споделите спортния си ентусиазъм.

Дори и да не попаднете на точния човек, най-малкото, спортът, който сте избрали, при всички случаи ще ви тонизира, разхубави и, не на последно място, ще прогони стреса. Фактори, които безспорно ще окажат положителен ефект върху самочувствието ви и ще провокират интереса към вас от страна на противоположния пол.

6 нестандартни начина да срещнеш своята половинка >>
 

Стената по скално катерене

Това е мястото, където със сигурност ще попаднете на някой, който обича природата и би бил щастлив да сподели с вас страстта си по алпинизма, пещерите и природните забележителности.

Разбира се, ако и вие отговаряте на подобно описание и не се боите от силните усещания, лесно ще откриете своя сериозен и възторжен ухажор. 

Какво ценят мъжете у жените >> 

В курса за изучаване на чужд език

Ето едно място, където евентуално може да попаднете на любознателен, умен и амбициозен младеж. Гореспоменатите качества не значат, че същият не е и любвеобвилен.

Е, ако не случите, не губите нищо. В най-лошия случай ще си тръгнете с един сертификат в повече. Още една екстра никога не е излишна.

6 причини да си все още без гадже >>

В концертната зала

Не пропускайте изявата на любима група или изпълнител. Дали ще е на стадион или в задушевен музикален клуб, има голяма вероятност точно там да срещнете човека, с когото с удоволствие бихте споделили своите емоции, интереси и вкусове.

Току-виж всички те съвпаднали. А това е стопроцентова предпоставка за взаимност и в чувствата ви един към друг.

"Къде е любовта?" >>
 

Когато сте на път

В самолет или влак, в автобус или презокеански кораб, не забравяйте, че пътешествието сближава хората.
Твърде вероятно е в такъв момент да срещнете сродната душа.

Не обръщайте гръб на шанса, а се вслушайте в шепота на съдбата. Понякога, когато в хаоса на задъхания препускащ живот, пътищата на двама души се срещнат и посоката им е една, се ражда нещо красиво и вдъхновяващо, ражда се общото им бъдеще.

Снимки: Thinkstock/ Guliver Photos

 

5 идеи за срещи назаем от "Великият Гетсби" >>