.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

5 навика, които не можете да промените в една жена

allwomenstalk.com | преди 5 години
Жена
Да, със сигурност има неща, присъщи на жените, които дразнят мъжете. Но те не могат да бъдат променени. Кои са тези те?

Интелигентните жени знаят, че не могат да променят партньорите си, независимо колко силно опитват. Но има и достатъчно много неща, които дразнят мъжете, но и те нямат особен успех в опита им да ни променят.

Дори и да не сме щастливи от всички навици на половинката си, не бива да се опитваме да налагаме своето мнение, ако тя самата не желае да ни чуе или да се вслуша. Най-добрият начин да постигнем напредък е да се опитаме да повлияем начина на мислене на любимата си. Ясно е, че повечето жени са доста упорити, затова ето няколко неща, които е наистина добре просто да приемете и да си спестите тревогите:

1.Жените правят списъци

Сред нещата, които няма да можете да промените у една жена, е именно това. Харесва ни да сме организирани и най-лесният път към това е в списъците. Много по-лесно е да помним нещата, които трябва да правим, когато ги запишем. Затова без значение колко досадно може да е носенето на списъци, едва ли ще се откажем от тях. Така че, мъже, просто трябва да свикнете.

Ключови думи:Жена, Жени, Мъже, Навици
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?