1. В интернет



Защо?
Защото там се събират възможно най-много хора. Да, наистина те са всякакви по характер, по външност, по намерения, но...

Плюсове
Сред плявата винаги има и много ценни семенца. Да срещнеш половинката си в интернет вече не е толкова екзотично, колкото беше преди няколко години. Онлайн пространството заема особено голяма част от живота на активните хора - Facebook, Skype, блогове, форуми, месинджъри и т.н. Всички тези канали са потенциални възможности да срещнете вашата половинка. Един от големите плюсове е, че още в началото може да сте сигурни, че ще имате общи интереси. Ако следите готварски форум и го срещнете там, значи споделяте обща страст към храната и готвенето. Ако публикувате снимки във фотографския си блог и той често коментира там, значи ще намерите общ език на тема фотография. А това е едно добро начало за бъдеща връзка, нали?

Минуси
Интернет позволява опасна доза анонимност. Никога не може да сте 100% сигурни дали човекът отсреща, когото познавате само от информацията, споделена в интернет пространството, наистина е този, за когото се представя. Една идея внимание никога не е излишно.

2. В магазин за био храни



Защо?
Магазините за био храни не се посещават от много хора, но...

Плюсове
Мъжете, които пазаруват от био магазини, държат да консумират качествени храни и се грижат за своето здраве. Артикулите в тези магазини са малко по-скъпи от тези, които се предлагат в супермаркетите или кварталните магазинчета, което означава, че човекът, който сте срещнали там, има финансово положение над средното. Ще знаете, че може да разчитате на него да пазарува. Мъжът от био магазина сигурно никога няма да тропне по масата и да си иска ракията, салатата и пържолата... просто защото знае, че на вечеря трябва да е се приема лека храна.

Минуси
Няма никаква гаранция, че пазаруването в био магазин не е инцидентно и човекът изобщо няма афинитет към здравословното хранене.

3. В книжарницата или библиотеката


Защо? Много хора предпочитат да си свалят филм от интернет и да го гледат вкъщи, вместо да прочетат книга, но...

Плюсове

За голяма наша радост все още има и такива мъже, които предпочитат книгите и задоволяват глада си за знания и литература в библиотеките. Мъжете които посещават книжарници и библиотеки все още търсят и ценят написаното слово. Това определено говори за човечност. Такива хора могат да бъдат романтични и да ви рецитират стихове с тихите ви интимни вечери.

Минуси

Библиотеките в голяма част от градовете в България бяха закрити, което съвсем заличава това място като възможност за среща.

4. На работното място

Защо?
Офисът е мястото, в което сме сериозни, трябва да сме внимателни и съсредоточени, за да е качествена работата ни, но...



Плюсове

На работното място прекарваме минимум 8 часа, минимум 5 дни в седмицата, което си е много време за един човешки живот. За толкова време с даден човек неизменно ще го опознаете доста добре. В работна среда може да го видите в различните му проявления, с различните му качества - и настроения - весел, тъжен, под стрес, изнервен, спокоен, мързелив, споделящ, смеещ се, тъжен.
Винаги може да намерите обща тема за разговор - все пак работите на едно и също място, предполага се, че естеството на работата ви е сходно, а пък и винаги може да обсъдите другите колеги и шефа.

Минуси

Политиката на много работодатели не допуска интимни отношения на работното място, защото това може да попречи на работния процес. Ако виждате половинката си и на работа, освен в къщи, може бързо на дойде момента с досадата и задушаването от постоянното присъствие.

5. В представите си



Много приятно и уютно място, което е индивидуално за всеки, но...

Плюсове
В представите си може да изградите най-перфектния от най-перфектните мъже. Той ще бъде точно такъв, какъвто искате - и по външност, и по характер. Ще изчезва, ако нямате нужда от него, ще се появява, когато го пожелаете, никога няма да капризничи, ще изпълнява всичките ви желания, няма да ви изневерява, няма да хърка...

Минуси

Просто не е истински!

Вие къде търсите вашия?