Може да ви звучи като клише, но е вярно - ако един мъж те харесва, той несъмнено и задължително ще ти се обади след първата среща. Мъдростта... пък и практиката потвърждават този постулат и диктуват първото златно правило:

1. Никога не се обаждайте първа на кавалера си, след като сте излизали! Оставете инициативата в негови ръце. Типичен инстинкт при мъжа е заложеният в генетичната му памет стремеж да търси. Обратно, подсъзнателно той НЕ обича да бъде или да се чувства преследван.

Какво ценят мъжете у жените >>

 

2. Истината е, че за да изглеждаме блестящо и поразително, често пъти пренебрегваме собственото си удобство и комфорт. А това неминуемо се отразява на настроението ни. Затова второто правило апелира: Винаги носете удобни дрехи и обувки! Удобството никога няма да бъде в противоречие с елегантността, стига тоалетът да е избран с чувство за мярка и стил.

От какво се впечатляват мъжете >>
 

 

 

3.Не се хвърляйте в леглото още на първата среща! Това няма да ви направи по-привлекателна, а напротив – нека да се върнем на първото правило – няма да ви се обади след това! Много от мъжете искат секс, без да влагат каквато и да било емоция, а още повече, когато е лесен, бърз и веднага. В повечето случаи след това те изгубват интерес и желание от втора среща.

7 големи грешки, които жените правят след раздяла >>

 

 

4.Демонстрирайте интерес и разбиране към неговите думи, приказки и истории! Мъжете обичат да бъдат слушани. Докато общувате с кавалера си, бъдете естествена, а в разговора си с него проявете любознателност и не занимавайте събеседника си само със себе си. Дайте му възможност да разкаже за себе си, да изтъкне положителните си качества и житейски победи – повечето мъже имат нужда и слабост към това.

7 горещи целувки, за които винаги сте мечтали >>

 

 

5.Не се подценявайте. Запазете частичка загадъчност! Дискретно изтъкнете собствената си интелигентност, интереси и предпочитания, но оставете впечатление на тайнственост и неизречено обещание за разкриване на още много прекрасни неща от вашия загадъчен космос.

Какво можем да научим от френските жени >>