Интимните отношения между двама партньори са много индивидуални. Въпреки всичко наблюдаваме една нарастваща тенденция при двойките, които не смеят да споделят своите сексуални желания. Особено жените. Те се притесняват от своята фигура и/или се страхуват, че няма да достигнат оргазъм - терзания, възпрепятстващи изпитването на удоволствие по време на секс.

Дами, влагаме твърде много мисъл в любовната игра. Оставете чувствата да говорят сами за себе си. По този начин не само вие ще сте удовлетворени, но ще ощастливите и партньора си с вашето излъчване.  

Как да (по)кажем на своя партньор, какво очакваме в леглото? 

#Залагайте на ласките. Ерогенните зони на жените са повече от тези на мъжете - раменете, шията, устните, гърбът, стъпалата и др. Пропускането на тези важни точки от женското тяло превръща секса просто в акт, а не в изключително преживяване за двамата партньори. Женското тяло е обсипано с ерогенни зони, но всяка жена има свои, точно определени зони, които трябва да се търсят в процеса на любовната игра между партньорите. Затова не се притеснявайте да покажете как и къде бихте искала той да ви докосва. Покажете ли, че изпитвате удоволствие, мъжът до вас ще бъде много по-умел с всяка следваща милувка.

#Бъдете предприемчива. Мъжете харесват жени, които знаят какво искат и как да го постигнат. Женската енергия е изключително мощна, стига да повярваме в нея. 

#Накарайте го да се чувства сигурен. Ако искате любовната игра да бъде изпълнена със страст и много удоволствие, ние - жените, сме тези, които е редно да покажем повече увереност и желание към половинката си. Дами, мъжете се възбуждат от енергията, която излъчвате. Покажете ли, че го искате, той ще се почувства по-сигурен. Знае ли, че ви доставя удоволствие, той ще бъде още по-предприемчив. Така може да бъдете сигурни, че той ще се погрижи да изпитате върховно удоволствие. 

Говорейки за емоции, не можем да не отбележим, че #интимната близост, основана на чувствата, е много важна. Връзката, която установявате (отвъд физическата близост) е висша форма на удоволствие. 
Чувство, което ще придаде сила на любовната игра.