.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

3-те трика, с които да намерите мъж и да го плените според Наталия Кобилкина

| преди 2 години
флирт
Снимка: istockphoto.com
Никой мъж не иска монахиня в леглото си

 

Търсете начини да се срещате и запознавате с мъже
Ходете по ресторанти, събирания, кина и като цяло места, на които ходят много хора. Друг вариант е спортните събития, където аудиторията е основно от мъже. Има и много сайтове, подходящи за запознанства - открий ги и се възползвай.

Играйте ролята на невинна, нежна и уязвима жена
Повечето от вас тук биха казали "Но защо? Аз не искам да изглеждам слаба?". Мъжете обаче обичат да общуват с жени, които имат нужда от помощ, които знаят как да молят и имат нужда да бъдат глезени. Те обичат да влизат в ролята на герои, спасители, защото това повдига самочувствието им и гали егото им.

Бъдете сексуални
Никой мъж не иска монахиня в леглото си. Ако сте такава, то е нормално след първата нощ заедно той никога повече да не ви потърси. Затова отпуснете се, забравете комплексите си, спрете да мислите за работата или недостатъците на тялото си. Бъдете чувствена, дива, доставяйте му удоволствие. Така определено няма да може да ви забрави.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?