.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

17 щури неща, които правим, когато сме влюбени

LadyZone.bg | преди 5 години
любов
Признайте си, че сте правили поне десет от тях, когато в стомаха ви са пърхали пеперуди

Признайте си, че сте правили поне десет от тях, когато в стомаха ви са пърхали пеперуди:

1.    През определен период от време проверявате телефона си да не би случайно той да е изпратил есемес. Доста често имате чувството, че телефонът звъни или вибрира, без това да се случва реално.
2.    Ако ви е писал той, ви трябва поне минутка преди да му отговорите, защото обмисляте как всяка дума ще прозвучи в неговите уши (очи).
3.    Ако е някой друг, му се ядосвате, че ви безпокои безпричинно.
4.    Дори преценявате колко време трябва да мине, за да му отговорите, за да не изглежда, че сте безнадеждно хлътнала и отговаряте всеки път на секундата.

Съвършената целувка според зодията муКакво да очаквате от него и как да го съблазните само с една целувка - ще разберете само ако знаете коя зодия е той


5.    Иска ви се да лайкнете всичките му снимки във фейсбук, както и да коментирате всичките му статуси, но се опитвате да не показвате изключителните симпатии, които изпитвате към него. Затова съзнателно контролирате активността си на неговата стена.
6.    Пускате нещо изключително готино на стената си във фейсбук с надеждата да привлечете вниманието му и той да коментира, или поне да лайкне.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?