бележкаОблечи най-красивaтa си дрехи без повод, само заради него.


бележкаНаучи  децата да посрещат баща си с целувка, прегръдка или с някакъв специален израз, чието значение знаете само във вашето семейство. 

бележкаНе се сърди и не прави физиономии, когато ти съобщи, че майка му пристига, в случай, че с нея не се разбирате. Колкото и да ти е неприятно, това е неговата майка. Постарай се гостуването да мине приятно, или поне неутрално, и без конфликти.

бележкаОпитай с женски такт да смениш темата, ако виждаш, че се задава спор, а той и без друго се е прибрал изнервен от работа. Това ще охлади страстите.

бележкаНе заспивайте скарани.


бележкаОт време на време го целувай - по врата, зад ухото, ей така, без причина.

бележкаАко не се сещаш какво да му кажеш, усмихвай се.


бележкаШегувайте се и се смейте. Правете интересни неща заедно – разхождайте се, пътувайте. Хубавите спомени ще са добра тема на разговор и на старини. 

бележкаМоже да се постареш да спечелиш симпатиите на родителите му само ако наистина искаш. Предложи помощ в кухнята на майка му, подари й нещо дребно, ако не измислиш какво – нещо сладко, похвали го пред нея – майките обичат да хвалят децата им, та дори децата вече да са на 40 години.

бележкаПрави размествания вкъщи – новият изглед създава нови усещания, а и се появяват нови, неизползвани досега места за секс.

бележкаИзмислете си мили  обръщения: съкровище, мило, злато, пиле, пате.


бележкаПий от неговата чаша, и то от мястото, от което той е пил, слагай си ръката върху неговата, докато гледате филм или държи скоростния лост на колата, обличай негови фланелки, докато си вкъщи.

бележкаРазнообразявай ежедневието или го изненадвай. Ако винаги те взема от работа с колата, промени мястото на срещата, заведи го на вечеря, подари му нещо.

бележкаОпитвай се да отгатваш желанията му преди да ги е изрекъл. Приятно и забавно е някой да те разбира и без да използваш думи.