.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

13 минути секс са достатъчни

| преди 8 години
13 минути секс са достатъчни
Нямало смисъл от луд секс по цяла нощ

Някой някога ни беше казал, че хубавият секс продължава цяла нощ. Не само на нас, май всички го научаваме някак между 13-тата и 17-тата си година.

Това обаче изобщо не е вярно. Преди година учените го доказаха, пресмятайки всяка минутка.

Тогава те твърдяха, че сексът трябва да продължава не повече от 7 минути, което обаче, съгласете се, е силно недостатъчно.

Всъщност може и да успеете с всичко за толкова време, но ако го правите като в нямото кино, където всичко е ускорено два пъти и половина и човечетата по екрана се движат супер смешно.

Сега има ново проучване, което показва, че идеалната продължителност на сексуалния акт трябва да е 13 минути.

„Опитите сексуалната игра да продължи няколко часа е напълно налудничаво и излишно губене на време“, обясняват специалистите.

Изследването им показва, че идеалният секс трябва да трае малко повече от десет минути, за да не се преуморявате и да не ви доскучее.

13 минути секс са достатъчни

Естествено, в необичайни обстоятелства като нова любов, силна привързаност и прескачащи хормони, можете да си се радвате колкото време си искате.

Само не поглеждайте часовника на нощното шкафче, обидно е.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Още по темата
С какво спите?